Επι ΝΔ λειτουργει η δικαιοσυνη; Εχει διερευνηθει πληρως καποιο σκανδαλο; Εχουνε μπει ανθρωποι στη φυλακη; H γινεται οπως επι ΠΑΣΟΚ;

Δημοσιογραφος: Μπορείτε να μας πείτε μια υπόθεση, ένα σκάνδαλο το οποίο η Δικαιοσύνη έχει φέρει σε πέρας και έχει λάμψει η αλήθεια;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Αφού ζητάτε μία, θα σας πω το παραδικαστικό κύκλωμα. Θα σας πω ότι όχι απλώς έλαμψε η αλήθεια, αλλά μπήκαν και επίορκοι δικαστές στη φυλακή. Και είναι δείγμα της θέλησης της Δικαιοσύνης να προχωρήσει σε κάθαρση ακόμη και στο ίδιο το σώμα της Δικαιοσύνης, αλλά και της πολιτικής βούλησης με την οποία κινήθηκε από την πρώτη ημέρα αυτή η κυβέρνηση.

Δημοσιογραφος: Κάποια άλλη υπόθεση;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μέχρι πόσες θέλετε;

Δημοσιογραφος: Αν και ερωτηθήκατε, προηγουμένως, με αφορμή το άρθρο του κ. Πολύδωρα, εγώ θα κάνω μια άλλη ερώτηση.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όμως, στο ίδιο θέμα.

Δημοσιογραφος: Εξ αφορμής, όμως, της παρέμβασης του κ. Πολύδωρα. Έχει την αίσθηση η κυβέρνηση ότι είναι όμηρος της ισχνής πλειοψηφίας των 152 βουλευτών ή των ανταρτών; Των διαφωνούντων, θα έλεγα εγώ.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι με διαφορετικά λόγια η διατύπωση που έγινε σε ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη. Σας απαντώ με τα ίδια λόγια που απάντησε ο Πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα τα διαβάσω πάλι, αλλά μπορείτε να ανατρέξετε. Μόλις προχθές έγινε η συνέντευξη.

Σας ευχαριστώ.

Σχόλια