Να τι σημαινει μαγειρεμα δημοσκοπησεων απο τα ξεφτιλισμενα ΜΜΕ. Δειτε παραποιηση στοιχειων δημοσκοπησης.


απο ελευθεροτυπια.
Διευκρινίσεις της GPO για τις ευθύνες υπουργών, για Βατοπέδιο

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας GPO, ευθύνες για την υπόθεση του Βατοπεδίου έχουν κατά σειράν οι: Θ. Ρουσόπουλος 63,3%, Π. Δούκας 61,7%, Ευ. Μπασιάκος 59,3%, Ι. Αγγέλου 48,5% και Αλ. Κοντός 38,5%(τον πίνακα αυτόν, που πρόβαλε το Μέγκα, δημοσίευσε χθες η «Ε»). Ομως, όπως διευκρινίζει η εταιρεία, οι απαντήσεις αυτές αφορούν το 68,5% των ερωτηθέντων που πιστεύουν ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση αυτή. Το αποτέλεσμα αυτό, αναγόμενο στο 100% των ερωτηθέντων, δίνει τους εξής αριθμούς: Ρουσόπουλος 43,4% (το 46,45 λέει ότι δεν έχει ευθύνες), Δούκας 42,3% (40,6%), Μπασιάκος 40,7% (48,8%), Αγγέλου 33,2% (45,3%) και Κοντός 26,4% (56%).
---------------------------------------------
Εμφανισαν ετσι πχ για Ρουσοπουλο οτι το 63,3% λεει οτι εχει ευθυνες ενω η αληθεια ηταν οτι το 43,4% ελεγε οτι εχει ευθυνες ενω το 46,45% οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.
Και παει λεγοντας για τους αλλους ειναι ακομα χειροτερα...
Οι επαγγελματιες του ψεματος και οι δημοσκοπησεις...
ΥΓ Προσωπικα γνωριζουμε και αλλα τετοια αλλα εχουμε επιλεξει να λεμε μονο αυτα που οι ιδιοι παραδεχονται η απλα μονο οσα βγαινουν στον τυπο...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ γραμμή επικοινωνίας Καρχιμάκη - Βερύκιου έχει εγκαταστήσει ο Κοντομηνάς στον ALPHA. ΕΞΙ κακουργήματα είναι πολλά για να τα καταπιεί ο νεόκοπος καναλάρχης, δίνοντας την ευκαιρία στο Βερύκιο να κονομήσει και στον Καρχιμάκη να ανέβει στην κομματική ιεραρχία.
3 στους 3 κερδίζουν λοιπόν, ζήτω η "ενημέρωση".
Ο χρήστης wolf είπε…
να διευκρινισουμε βεβαια οτι εμεις εδω μιλαμε μονο πολιτικα και οχι προσωπικα. επισης καθε πολιτης εχει το αδιαπραγματευτο τεκμηριο της αθωοτητας. η κριτικη μας για τα ΜΜΕ ειναι μονο πολιτικη και ποτε δεν μιλαμε για προσωπα για τα οποια δεν εχουμε καμμια απολυτως αμφιβολια ουτε για το ηθος αλλα ουτε για την επαρκεια τους.
Ο χρήστης El Greco είπε…
wolf αν και δε μ' αρέσει να παίρνω το μέρος του ΔΟΛ. Αυτή η διευκρύνηση έγινε και στο δελτίο του Mega ενώ παρουσίαζαν τα αποτελέσματα. Και μάλιστα δύο φορές από την Τρέμη και το Θεοδωρικάκο.
Ενώ αναφέρθηκε ότι τα αποτελέσματα που δείχναν επι του συνόλου ήταν όλα κάτω του 50%.

Βέβαια θα συμφωνίσω ότι επικοινωνιακά, για λόγους εντυπωσιασμού προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα και όχι αυτά επί του συνόλου.
Ο χρήστης wolf είπε…
οκ καλα εκανες και το λες δεν το ηξερα σωστη η διευκρινιση...
Ο χρήστης wolf είπε…
και παντως δες οτι η ελευθεροτυπια δημοσιευσε τον πρωτο πινακα και σημερα επανορθωνει στις μεσα σελιδες βεβαια κλπ. οι χθεσινοι αναγνωστες της εμειναν με την λαθος εντυπωση...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραια μμε εχουμε.Να τα χαιρομαστε.Παραπληροφορηση στο φουλ.Δεν πρεπει ομως καποια αρχη να επεμβει και να βαλει μια ταξη στο μπαχαλο των μμε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Αν φάει πόδι ο κακομοίρης ο Θοδωρίκος (σύζυγος κυρα-Μάρας), πως θα δικαιολογήσει - βάσει εισοδήματος - τα υπάρχοντά του, στην εφορία;
Ρε ΠΑΣΟΚια, σεβαστείτε το φουκαρά το μεροκαματιάρη! Ούτως ή άλλως, σας δίνει και πόντους δημοσκοπικά.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΘΟΔΩΡΗ ΡΟΥΣΟΠΟΟΥΛΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
HELLENIC REPUBLIC
CEO TH.ROUSSOPOULOS
17/09/2008

Να σας διορθώσω διότι έχετε παραπλανηθεί ως blog δημοσιεύοντας ανακριβείς πληροφορίες.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΩΒ,ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 160 Χ 82 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ (ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ 500ΑΡΙΚΑ)
Aναμένοντας την διόρθωση σας & επιφυλασσόμενος για την δικαστική μου δικαίωση.

Σεμνά και ταπεινά
Θ.ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νέα Δημοκρατία
Ρηγίλλης 18
10674, Αθήνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ κύριοι κύριοι ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΑΠΟΠΝΙΧΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ο
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.
ΠΑΣΟΚ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σε λίγο το να λες οτι είσαι δεξιός θα θεωρείται βρισιά και μπορεί να αρπάζεις καμια ψηλή...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12 χρονια τουλαχιστον ακομα το πασοκ θα βλεπει την πλατη της ΝΔ.Αληθεια,ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ????ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ????Καληνυχτα σας αρχιδιαπλεκομενοι............
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
o μονος συμμαχος του πασοκ στην κοινωνια ειναι τα διαπλεκομενα.Αυτοι θα σωσουν τον απλο κοσμο?Ε,ρε γελια...!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.