Στον Καιαδα? Ναι αλλα ποιοι?

Θα ηταν καποιος αξιοπιστος αν κατηγορουσε τα τζακια, τους ανικανους δειλους ανεπαγγελτους κληρονομους, τους κληρονομικω δικαιω διεκδικητες της εξουσιας, που στερουν την δυνατοτητα από αξιους και επιτυχημενους να ασχοληθουν με την Πολιτικη.

 

Θα ηταν καποιος αξιοπιστος αν στην κριτικη του συμπεριελαμβανε και το κομμα του εγκληματος της προδοσιας, υποστηριζοντας την αναγκη, την υποχρεωσι του ΚΚΕ να ζητηση συγνωμη για τα εγκληματα του που το ιδιο θεωρει θεαρεστα εργα. Ενω επιμελως αυτογελοιοποιειται με χιλιοειδωμενα φεστιβαλ σταλινικης εμπνευσεως και  θεατρικες παραστασεις για να εξωραισει το εγκληματικο παρελθον και να εξαπατησει την αδολη νεοτητα .

 

Θα ηταν καποιος αξιοπιστος να κατηγορη τον δικομματισμο όχι τοσο ως εννοια αλλα κατ αρχην και επι της ουσιας ως συγκεκριμενα ανικανα προσωπα που κατηντησαν την Ελλαδα, όπως την κατηντησαν. Καί  σημερα Ναι. Αλλα όχι μονο σημερα, ως εάν γεννηθηκαμε εκ παρθενογενεσως την 19ην Σεπτεμβριου 2008.

 

Όταν όμως,  

οι πασης φυσεως μετεφιεσμενοι με την ποιμαντορικη μασκα του καλου και αγαθου, του υπερανω,  που διαφημιζουν την κοινοκτημοσυνη, την «δικαιοσυνη» των αναρχικών, την «ηθικη» του κομμουνισμου,  γινονται ιεροκηρυκες και εξ αμβωνος διαδικτυου,   κατά του δικομματισμου,

τοτε στην ουσια αποδεικνυουν , ότι αυτό που τους ενοχλει {και  αυτους τους συγκεκριμενους } δεν ειναι ο δικομματισμος. Ή όπως σωστο θα ηταν να τους ενοχλουν , οι ανικανοι εκφραστες της πολιτικης, οπου κι αν ανηκουν σημερα.. Αλλα αυτό που τους ενοχλει, αυτό που τους κατατυραννει  και εχει γινει ψυχωτικη τους εμμονη,  είναι η υπαρξι αυτου καθ εαυτου του αστικου κρατους και της Δημοκρατιας. Που μονο με την ακυβερνησια και την αναταραχη την μεθοδευμενη εναυλακωσι της αγανακτησεως  του κοσμου, {που δικαιως αγωνια και διερωταται όχι για το αυριο αλλα για το σημερα} πιστευουν ότι θα εξυπηρετησουν  τον στοχο τους.
Την κρισι την ρηξι την ανατροπη οχι των αναξιων. Γιατι αυτους γνωριζει ο ελευθερος λαος να κρινει και να καταψηφιση.
Αλλα περισσοτερο την ανατροπη της Ελευθεριας και της Δημοκρατιας που απολαμβανουμε σημερα.
 ΙΑΣΩΝ

Σχόλια