Ποιοι παρεσυραν τον Γιωργο σε αυτη τη γκαφα ολκης;

Τα ψηφοδελτια ηταν τετοια (με γραμμωσεις) που ηταν αδυνατον να φωτοτυπηθουν και να αλλαχτουν.
Σε καθε βουλευτη αντιστοιχουσε ενα ετοιμο απο πριν ψηφοδελτιο που ηταν και μοναδικο.
Η ψηφοφορια ηταν ονομαστικη live και υπευθυνοι ηταν και απο αλλα κομματα (ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ).
Ουτε σκεψη δεν μπορουσε να γινει ...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασ'το wolfάκο, δεν σώζεται. Προσπάθησε να πάρεις ό,τι μπορείς από τον Ρουσόπουλο προεκλογικά, γιατί μετά στερεύει η βρύση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
den to swzeis me tipota wolf..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά από πέντε ώρες, ο Σιούφας και οι εμπλεκόμενοι βουλευτές απαντούν λέγοντας απλά ότι δεν έγινε νοθεία και βρίζοντας το ΠΑΣΟΚ.

Σας πήρε πέντε ώρες για να το πείτε αυτό;

Και το βίντεο βρε παιδιά; Κουβέντα για το βίντεο; Σαν να μην υπάρχει το βίντεο;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, Δ. Σιούφα, των τεσσάρων βουλευτών της Ν.Δ. και του κυβερνητικού εκπροσώπου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η εικόνα είναι αψευδής.

Το ντοκουμέντο το οποίο παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ - απόσπασμα των μαγνητοσκοπημένων πρακτικών της Βουλής στη διάρκειας της ψήφισης για την αναθεώρηση του Συντάγματος - μιλάει από μόνο του.

Κάθε πολίτης παρατηρώντας το, βλέπει την απροκάλυπτη και οργανωμένη προσπάθεια νόθευσης της ψήφου των βουλευτών.

Είναι προφανές από τη δήλωσή του ότι, ο Πρόεδρος της Βουλής επιλέγει να μην δει αυτά που βλέπει ο κάθε πολίτης. Επιλέγει να καλύψει την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση και τις πρακτικές τους, που μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω.

Το ευτυχές είναι ότι, τη σοβαρότητα του πολιτικού ζητήματος την αναγνωρίζουν όλα τα άλλα κόμματα της Βουλής και ας επικαλείται την παρουσία τους στην ψηφοφορία ο κ. Σιούφας.

Από τη δε δήλωση των τεσσάρων εμπλεκομένων βουλευτών της ΝΔ, αγνοούμε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και ρωτούμε με τη σειρά μας:

Πώς ακριβώς δικαιολογείται η παρέμβαση του Γραμματέα και της αναπληρωτού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, σε μια διαδικασία όπου δεν έχουν σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής ρόλο;

Πώς ακριβώς δικαιολογούνται τα «ραβασάκια», τα πάρε - δώσε των ψηφοδελτίων, εντός και εκτός της αιθούσης του Κοινοβουλίου και οι φράσεις που ακούγονται, του τύπου «αυτός είναι εκτός γραμμής;»

Και βέβαια, πώς ακριβώς συνάδει με την κοινοβουλευτική διαδικασία η «εξαφάνιση» ψηφοδελτίων στις τσέπες των ψηφολεκτών;

Σε όλα αυτά ας μας απαντήσουν ο Πρόεδρος της Βουλής, οι εμπλεκόμενοι βουλευτές και η ηγεσία της ΝΔ, που οργάνωσαν αυτόν τον ευτελισμό του Κοινοβουλίου και των θεσμών.

Όσο για τα περί «εξοργιστικά άθλιας απόπειρας» του κυβερνητικού εκπροσώπου, αυτό που είναι εξοργιστικό είναι ο βαθμός στον οποίο αυτή η κυβέρνηση υποτιμά την νοημοσύνη όλων μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΛΥΚΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ...
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.