Παντως η μεγαλη πλακα ειναι στο ΠΑΣΟΚ. Λενε εμεις τα προκαλεσαμε ολα αυτα. Μια ζωη γελιο προσφερουν οι μπαγασηδες...


Φημες οτι στο ΠΑΣΟΚ καποιοι (λιγοι ομως) πιστευουν οτι το ΠΑΣΟΚ προκαλεσε αυτα που γινονται τις τελευταιες μερες.
Μεταξυ αυτων των λιγων και ο Γιωργος.
Λεει πχ ο Γιωργος στον Παπακωνσταντινου.
Εμεις τα καναμε ολα αυτα...
Και απανταει ο Παπακωνσταντινου.
Ναι βεβαια προεδρε εμεις ...
Αλλα ειδικοτερα εσυ προεδρε...
Εμεις απλα βοηθησαμε   ...
Εσυ μονος σου τα εκανες ολα...
Και λεει ο προεδρος...
Οχι , οχι ολοι μαζι τα καναμε ,εγω, εσυ ο Ραγκουσης, η Δαμανακη , η Λουκα η Κατσελη και οι αλλοι συντροφοι...(ο προεδρος πιστευει οτι ειδικα η Λουκα καταφερε καιρια χτυπηματα σαν υπευθυνη οικονομιας που ειναι)
Και μετα χαρουμενος παει και κανει ποδηλατο....
ΥΓ Στον Παγκαλο παντως δεν του λενε τετοια (ειναι και αθυροστομος ο Παγκαλος...)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μόνος γράφεις τις μαλακίες μόνος τις διαβάζεις....εμείς κάνουμε πλάκα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, σίγουρα τα γκάλοπ-μαϊμού δεν έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις 6 διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση.
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα τωρινά κτυπήματα των καναλαρχών κάτω από τη μέση.
Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.
Και δεν μας νοιάζει και πολύ εάν χάσει η Ν.Δ., πιό πολύ μας νοιάζει να μην χάσει άλλο χρόνο η χώρα με τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις.
Έχουμε και παιδιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγάλη πλάκα οι στόχοι του χαζοκούταβου Γιωργάκη για την οικονομία! Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν διαστημική.
Τέτοιο ούφο που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε σεις νούμερα σε λίγο θα λέτε οτι είστε δεξιοί και θα σας παίρνουν με τις πέτρες...τουλάχιστον γλύψατε κανένα κοκαλάκι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν η απόλυτη βλακεία του φιλέλληνα Γιωργάκη δεν ήταν επικίνδυνη, λόγω των χορηγών του καναλαρχών και των αμερικάνων αφεντικών του, θα είχε πλάκα να τον αφήσουμε για ένα μήνα πρωθυπουργό να γελάσει κάθε πικραμένος!
Εκεί να δείς ριζοσπαστική οικονομική πολιτική, να δείς λύση του προβλήματος με τα Σκόπια, να δείς αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, να δείς πάταξη των ολιγοπωλίων, να δείς, να δείς, ....
Χριστέ μου, δεν το αντέχω ούτε σαν θεατρική επιθεώρηση με τον Τσάκωνα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαν σήμερα τελείωσε το ναρκωτικό του Χρηματιστηρίου, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, πριν από 9 χρόνια.
Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.