Το σημερα, το αυριο και το επεκεινα. Ολα ειναι ενα ψεμα. (Τελικα θα γινει ανασχηματισμος η θα γινουμε παλι ρομπες;)

Δημοσιογραφος: Ξέρετε, μήπως, πότε θα ορκιστεί η κυβέρνηση που ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Ψωμιάδης;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Αν υπαινίσσεστε τα περί ανασχηματισμού που ακούω, ισχύει η απάντηση που έδωσε ο Πρωθυπουργός, πριν από λίγες ημέρες, στη Θεσσαλονίκη
.........
Δημοσιογραφος: Επιμένοντας στο ερώτημα του συναδέλφου, αναρωτιέμαι για το εξής: Αντιλαμβάνεστε ότι δημιουργείται μια δυναμική υπέρ του ανασχηματισμού, υπέρ αλλαγών στην κυβέρνηση. Και επειδή την τελευταία περίοδο βλέπουμε ότι ο Πρωθυπουργός αλλάζει στάση, αν αντιλαμβάνεται ότι έχει αντίθετα μηνύματα από την κοινωνία, αναρωτιέμαι και αν αυτή η πάγια δήλωση ότι δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού, είναι μια δήλωση που αφορά μόνο το σήμερα ή το αύριο ή, αν αφορά και μια προοπτική κάποιων μηνών.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Αφορά και το επέκεινα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και ποιόν να βάλει είναι όλοι ρετάλια....ΟΥΣΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η τελευταία επικοινωνιακή ελπίδα του Καραμανλή είναι να κάνει τρία, τουλάχιστον, πράγματα από τα παρακάτω:

1)Να βγάλει ένα εσωκομματικό διάγγελμα και να πει ότι για όποιον ξανακάνει πουστίτσα, μέχρι τις επόμενες εκλογές, ο καραμπουζουκλής και αλανιάρης πρωθυπουργός δεν θα περιμένει το πόρισμα της δικαιοσύνης αλλά θα τον καταγγέλλει, άμεσα, στην εκλογική του περιφέρεια - και η οποία περιφέρεια θα αρχίσει να παίρνει κονδύλια με το σταγονόμετρο, μέχρι να εξαναγκαστεί να απαξιώσει, δημοσίως, τον μαλάκα που έστειλε ως εκπρόσωπό της στη βουλή.

2) Να φτιάξει μία "ομάδα αρετής", αποτελούμενη από τους τελευταίους μοϊκανούς βουλευτές του (λίγοι απόμειναν) που δεν έχουν χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία. Στην ομάδα αυτή θα απευθύνονται οι πολίτες για καταγγελίες, παρακάμπτοντας ρουσόπουλους, αγγέλους, ζαγορίτηδες, τραγάκηδες και λοιπούς εσωκομματικούς ιντριγκαδόρους που τον έχουν απομονώσει από την πραγματικότητα.

3) Να παρακαλέσει τον Τατούλη να αναλάβει αυτός εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης (εδώ πέφτει γέλιο)

4) Να αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα ενοχληθεί από εκδήλωση τάσης αυτοδικίας, από τους έλληνες πολίτες, εις βάρος όσων επιχειρήσουν να εκβιάσουν τον πρωθυπουργό της χώρας με ηχογραφημένες υποκλοπές τηλεφωνημάτων και αποσπάσματα από αμοντάριστα ντι βι ντι.

5) Να αποφασίσει να κυβερνήσει ο ίδιος και όχι μέσω μη-εκλεγμένων αντιπροσώπων, όπως μέχρι σήμερα. (Δύσκολο...)

Έχει τα κότσια;
Αμφιβάλλω!

παμισος

ΥΓ
Και αν έφερνε και έναν νόμο που να επιτρέπει σε όλους τους βρεφοκόμους και νηπιαγωγούς να συνεχίσουν (ύστερα από αυστηρές εξετάσεις) τις σπουδές τους στην ιατρική, δεν θα με χάλαγε καθόλου. Διαφορετικά, θα κουβαλάει πάντοτε το στίγμα της "νεποτικής αδικίας" εις βάρος του συνόλου, αποδεικνύοντας ότι όποιος δει κοντά του το βάζο με το μέλι, δικαιούται να εκδηλώνει τις μειωμένες αντιστάσεις του - που είναι ανθρώπινες, βρε αδερφέ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λυκόπουλο
Το παιγνίδι είναι χαμένο...
Δεν σας σώζει τίποτα!