Πολυδωρας: Διατηρήθηκαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ "


απο σκαι.
Κεραυνούς κατά της κυβέρνησης, και του πρωθυπουργού προσωπικά, εξαπέλυσε ο Βύρωνας Πολύδωρας. "Υπάρχει αδιέξοδο, και κάθε αδιέξοδο φέρνει μια καταστροφή" δήλωσε χαρακτηριστικά σε κατ' ιδίαν συνομιλία με δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ότι οι εκλογές δεν έφεραν αλλαγή. Πρόσθεσε ότι διατηρήθηκαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ "επειδή κάποιοι ήθελαν να έχουν το Know how" (τεχνογνωσία), υπονοώντας το πως στήνονται κομπίνες.

"Επέλεξαν εμάς, τους παλιομοδίτες να μας βγάλουν εκτός, για να αναδείξουν κάποια Golden boys" φέρεται να πρόσθεσε ο κ. Πολύδωρας.

Στην ερώτηση αν σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Ρουσόπουλος φέρεται να είπε: "το αφήνω στη φαντασία σας".

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει αδιέξοδο τώρα για την κυβέρνηση και πως αυτό μπορεί να αποφευχθεί, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε πως υπάρχει αδιέξοδο, και κάθε αδιέξοδο φέρνει μια καταστροφή. ....
-------------------------------------
Σε καποια πραματα δεν εχει αδικο ο Byron....
Σε καποια αλλα -κατα τη γνωμη μας- εχει αδικο...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι χώρα για σοβαρούς τεχνοκράτες η Ελλάδα. Ο Αλογοσκούφης πρέπει να είναι πολύ πικραμένος από τις εξελίξεις, διότι ακόμη και οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες δεν έχουν καταλάβει τί πορνείο-οικονομία παρέλαβε και με πόσους κόπους έχει καταφέρει να τη συνεφέρει, τουλάχιστον ως προς το σκέλος της περικοπής δαπανών (πάνω από 8 δισ. το χρόνο έχει μειωθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα).
Οι περισσότεροι Έλληνες (όλων των κομμάτων, δυστυχώς και της Νέας Δημοκρατίας) δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η οικονομία είναι βαριά σαν το τρένο. Το ξεκίνημα, τα πρώτα 500 μέτρα είναι τα πιό δύσκολα, απαιτείται πολύ προπάθεια και η ταχύτητα που κερδίζεις είναι μικρή, μετά όμως τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και απογειώνεσαι, διότι έχεις τη φόρα σου, έχεις κτίσει τους θεσμούς και τις υποδομές.
Δυστυχώς ο κόσμος ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΟΠΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ.
Είναι όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα οικονομικά ενός σπιτιού. Ο πατέρας μπορεί να κουράστηκε 30 χρόνια να φτιάξει ένα σπίτι που μετά το θάνατό του εκποιείται από το γυιό του για ταξίδια και αυτοκίνητα.
Το τρομερό είναι ότι όταν μετά από 3-4 χρόνια καταναλωθούν τα λεφτά, ο γυιός παραπονιέται για τη φτώχεια του, για την ακρίβεια, για την οποιαδήποτε κυβέρνηση, κλπ, κλπ.
Οι ανώριμοι λαοί εκλέγουν ανώριμους πολιτικούς, γι'αυτό άλλωστε μένουν πάντοτε απογοητευμένοι. Όταν δεν καταλαβαίνω τα βασικά στην οικονομία είναι φυσιολογικό να απογοητεύομαι ξανά και ξανά.