Περασε η μπορα για την κυβερνηση. Απο εδω και περα αρχιζει το πανηγυρι. Αν ο κ. Παπανδρεου κανει γκαφα στην Θεσσαλονικη ειναι τελειωμενος επι τοπου.


Σημειωνεται οτι στατιστικα ο κ. Παπανδρεου κανει μια μεγαλη γκαφα καθε μηνα περιπου.
Βεβαια τη γκαφα του Σεπτεμβριου την εχει κανει αλλα στο ΠΑΣΟΚ φοβουνται οτι τιποτα δεν αποκλειει απο εδω και περα να κανει πχ δυο μεγαλες γκαφες το μηνα.
Δεν εχει υπογραψει και συμβολαιο.
Αν κανει γκαφα ειναι τελειωμενος επι τοπου.
Αλλα και γκαφα να μην κανει αρκει να μην πεισει (μεταξυ μας αυτο ειναι και το πιο πιθανο)
Σε αυτη την περιπτωση τα καλαματιανα θα αρχισουν λιγο μετα.
Νοεμβριος και Δεκεμβριος θα ειναι οι μηνες του κ. Παπανδρεου και της αλλαγης ηγεσιας στο ΠΑΣΟΚ.
60 - 40 δινουν παρατηρητες για αλλαγη ηγεσιας τον Δεκεμβριο.
Γραφει η καθημερινη.
Κομβικής σημασίας για την περαιτέρω πορεία του ΠΑΣΟΚ θεωρείται πλέον στη Χαριλάου Τρικούπη η εμφάνιση του κ. Γ. Παπανδρέου το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ, με τους επιτελείς του προέδρου του κόμματος να μην κρύβουν την αγωνία τους για την απήχηση της ομιλίας του, και κυρίως της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει την Κυριακή.

Το ιδιαίτερα βαρύ για την κυβέρνηση κλίμα, εξαιτίας της υπόθεσης Βουλγαράκη και των πρόσφατων φορολογικών μέτρων, καθώς και η μείωση της διαφοράς μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, εκ των πραγμάτων «ανεβάζουν τον πήχυ» για τον κ. Γ. Παπανδρέου. Οπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του ο κ. Γ. Παπανδρέου, εάν πραγματοποιήσει μια «πειστική» εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να διαμορφώσει το πολιτικό πλαίσιο ώστε μέχρι το τέλος του έτους το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα. Παράλληλα, εάν αποφευχθούν τα «λάθη», δεν θα υπάρχει το έδαφος για ένα νέο κύκλο διαφοροποιήσεων από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Αντιθέτως, στην περίπτωση κατά την οποία οι εντυπώσεις από την παρουσία του στη ΔΕΘ δεν είναι θετικές, είναι πολύ πιθανό το ΠΑΣΟΚ να οδηγηθεί σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας με τον ίδιο τον κ. Γ. Παπανδρέου στο «στόχαστρο», με το σκεπτικό ότι δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευθεί πολιτικά την ιδιαίτερα δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση.....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν στη ΔΕΘ ο Γιωργάκης τάξει κατώτερη σύνταξη 1.000 ευρώ, 500.000 νέες προσλήψεις στο δημόσιο και χιονοδρομικό στο Λαγκαδά θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις.
Καλό επίσης θα ήταν ο λόγος του να είναι στα Αμερικάνικα, για να αποφύγει τα σαρδάμ και άλλα εκφραστικά ευτράπελα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
φασίστες βρωμάτε απο τα σκάνδαλα ΟΥΣΤ