Καρατζαφερης: Είναι 5- 6 παιδιά τα οποία φωνάζουν. Δεν είναι αντάρτες είναι επαναστάτες.


απο in.gr
Ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αφαιρέσει έδρα από τη ΝΔ: «Οποιοσδήποτε θελήσει να έρθει μαζί μου, θα καταθέσει την έδρα και θα ξεκινήσει από μερική βάση.»

Αναφερόμενος στον Πέτρο Τατούλη εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρέπει να διαγραφεί. «Εγώ αν ήμουν στη θέση του Καραμανλή δεν θα διέγραφα ούτε τον Τατούλη ούτε τον..

» [...] Είναι 5- 6 παιδιά τα οποία φωνάζουν. Δεν είναι αντάρτες είναι επαναστάτες. Μπορεί ο Καραμανλής να τους καλέσει το βράδυ να φάνε μαζί και να τους πει ρε τι έχετε; γιατί τσινάτε; Πέστε μου. 1-2-3-4-5 ωραία από αυτά τα 5 έχετε δίκιο στα 2 δεν έχετε στα 3. Αντε προχωράμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους ακούει» είπε χαρακτηριστικά.
---------------------------------
Τα παιδια που εννοει ο Καρατζαφερης ειναι οι Τατουλης, Πολυδωρας, Γιαννοπουλος και δεν ξερω ποιοι αλλοι....
Ισως η λεξη "παιδια¨στην προκειμενη περιπτωση να ειναι κυριολεκτικη, λενε καποιοι.
Παντως δεν μπορω να φανταστω τον Καραμανλη να ευχαριστιεται τα παιδακια του με τον Τατουλη απεναντι να βγαζει λογο και τον Πολυδωρα να μιλαει για τον κωδικα των Σαμουραι...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
as mas pei prota gia to spiti pou agorase sto londino, amesos meta tin dorea-"klironomia" ton 5 ekat.eyro apo mia giagia gia to komma...ante giati poli doulema peftei...