Τεσσερις δημοσκοπησεις σημερα, ΚΑΙ οι τεσσερις δινουν παρασταση νικης στην ΝΔ αλλα στις 3 προηγειται το ΠΑΣΟΚ. Ειμαστε τρελλος λαοοοος.....

απο ναυτεμπορικη.
Από τις τέσσερις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σήμερα στον κυριακάτικο Τύπο, τρεις δίνουν προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ και μία στη Νέα Δημοκρατία η οποία πάντως διατηρεί σταθερό προβάδισμα στην παράσταση νίκης και στις τέσσερις έρευνες.
Πιο αναλυτικά, στη μέτρηση της ΟΠΙΝΙΟΝ για το ΒΗΜΑ το ΠΑΣΟΚ να προηγείται κατά 2,6 μονάδες και ποσοστό 29,7% και ακολουθούν η ΝΔ με ποσοστό 27,1% , το ΚΚΕ με 6,6 %, ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,6%, ο ΛΑΟΣ με 4,5% και οι Οικολόγοι με 3,8%.
Στη μέτρηση της ΑΛΚΟ για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 2%. Τη ΝΔ προτιμά το 26,1% των ερωτηθέντων, το ΠΑΣΟΚ απο το 28,1%, το ΚΚΕ επιλέγει το 6,7%,τον ΣΥΡΙΖΑ το 8,5%, το ΛΑΟΣ το 4,8%.
Στη δημοσκόπηση της ΡΑΣ για το ΠΑΡΟΝ η ΝΔ προηγείται οριακά με 0,6% και κερδίζει την προτίμηση του 30,7%, έναντι 30,1% του ΠΑΣΟΚ, 8,1% του ΚΚΕ, 10,2% του ΣΥΡΙΖΑ και 4,6% του ΛΑΟΣ.
Στη μέτρηση της ΜΡΒ για τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ με 1,1%. Η ΝΔ κερδίζει το 26,8% των προτιμήσεων, το ΠΑΣΟΚ το 27,9%, το ΚΚΕ το 7,3% τον ΣΥΡΙΖΑ το 11,4%, το ΛΑΟΣ το 4,8% και τους οικολόγους το 2,9%.
Οι πολίτες πάντως συνεχίζουν να θεωρούν ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Στη μέτρηση της MRB το 45,4% εκτιμά ότι τις εκλογές θα κερδίσει το κυβερνών κόμμα, το 35% το ΠΑΣΟΚ, ενώ κανένα απαντά το 10,5%.
Η ψαλίδα ανοίγει ακόμη περισσότερο στη μέτρηση της ΡΑΣ με το 52,1% να εκτιμά ως νικητή των εκλογών τη ΝΔ, ενώ το 39,7% το ΠΑΣΟΚ.
Στη μέτρηση της ΡΑΣ το 43,7% θεωρεί τον πρωθυπουργό καταλληλότερο από τον Γ. Παπανδρέου τον οποίο επιλέγει το 34%, ενώ κανέναν απαντά το 21%.
Στην μέτρηση της MRB τα ποσοστά αντιστοίχως είναι 32,8% για τον κ. Καραμανλή, 26,9% για τον κ. Παπανδρέου, ενώ κανένας λέει το 20,9%.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ 0ΤΙ Η ΝΔ ΤΟ 2007 ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3,7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 152 ΧΑΡΗ ΣΕ ΝΟΜΟ-ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 2000 ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160.ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή για να καταλάβω, εμείς οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ εμπιστευόμαστε και αποδεχόμαστε ως αληθείς τις δημοσκοπήσεις των νταβατζήδων ή οχι; Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θέλω και να βρεθώ εκτός γραμμής...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που είναι το περίεργο Λύκο που πας να θολώσεις τα νερά; Τώρα βγήκαν οι δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ, τώρα ο κόσμος πληροφορείται πως το σκουπίδι ΠΑΣΟΚ μπορεί να περάσει το σκουπίδι ΝΔ. Στα επόμενα γκάλοπ η παράσταση νίκης θα είναι πολύ ψηλότερη για το ΠΑΣΟΚ.
Ο χρήστης steve είπε…
Το τσουναμι της δημοκρατικης παραταξις να κατασπαραξει μαζι με τον λαο αλλη μια γελοια δεξια κυβερνησι σκανδαλων και αλλψν χαριτωμενων γελοιοτητων.Οσο ξεγελουσαν το λαο ηταν ωραια και ενταξει τωρα που τους καταλαβρ και οι σφαλιαρες πεφτουν η μια μετα την αλλη ο λαοοοοσ ειναι τρελλος?Οσο για τα γκαλοπ ποτε ειναι αξιοπιστα οταν προηγειτε η ΝΔ μονο τοτε, μαλλον τα επιχειρηματα του συγκεκριμενου blog Νεοδημοκρατικων αποψεων ειναι αιολα αστηρικτα και με αρκετη δοση καφριλας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χα χα χα!
ΚΑΙ οι τέσσερις δίνουν παράσταση νίκης στη ΝΔ!

(Λεπτομέρεια χωρίς σημασία το ότι προηγείται το ΠΑΣΟΚ!)

Ρουσοπουλάκι τα κεφάλια μέσα.... Έβαλε κρύο!