Ειναι ΓΚΑΦΑ τερμα και τελειωσε. Το 19,4% θεωρεί ότι «έχουν κάποια βάση» οι καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ περί νοθείας (Τα Νεα).


απο in.gr
Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, το 25,9% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι σίγουρα πρόκειται για σκάνδαλο, το 21,3% ότι μάλλον αποτελεί σκάνδαλο, το 19,4% θεωρεί ότι «έχουν κάποια βάση» οι καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ περί νοθείας, ενώ μόνο το 23,6% πιστεύει ότι δεν πρόκειται για σκάνδαλο......
......Η τηλεφωνική έρευνα της Opinion έγινε το διάστημα 3-5 Σεπτεμβρίου σε δείγμα 1.015 ατόμων......
-----------------------------------------
Παρα τον τροπο παρουσιασης της ερευνας που προσπαθει να συγκαλυψει την αληθεια ο κοσμος -για αλλη μια φορα- αποδεικνυει οτι δεν ειναι χαζος.
Δεν μιλαμε αν ειναι σκανδαλο.
Ο χαβαλες κλπ βεβαια ειναι σκανδαλο.
Αλλα - εστω- εχουν καποια βαση οι καταγγελιες ΠΑΣΟΚ περι νοθειας?
19,4% απανταει ναι...
Προφανως το 80,6% (???) απανταει οτι δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ βαση τα περι νοθειας.
Σορυ...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαζός είσαι wolf ή δε ξέρεις Ελληνικά; Το 47,2% (25,9 και το 21,3) θεωρούν ότι σίγουρα ή μάλλον πρόκειται για σκάνδαλο. Αυτοί λες δε πιστεύουν ότι έχουν βάση οι καταγγελίες αλλά παρ' όλα αυτά έχουμε σκάνδαλο;;;
Μπορεί να τσακώθηκες με τη λογική στα νιάτα σου αλλά κράτα τον καυγά για τον εαυτό σου.

Έλεος!
Ο χρήστης wolf είπε…
αυτο λεει η ερευνα. το 47,2% το θεωρουν σκανδαλο (γενικως και αοριστως) αλλα ΜΟΝΟ το 19,4% θεωρουν οτι εχουν καποια βαση κλπ. προσεξε οχι οτι αυτο το 19,4 θεωρει οτι εγινε νοθεια αλλα οτι εχουν καποια βαση κλπ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν όντως πιστεύεις αυτά που γράφεις, ειλικρινα και χωρίς ίχνος ειρωνίας, ξεκίνα κάποια χειρονακτική εργασία γιατί έχεις πρόβλημα στο να διαβάζεις και να κατανοείς.

Αν όμως νομίζεις ότι διαστρευλώνοντας τη λογική πείθεις κάποιον. Έχεις αδίκως υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές σου.
Ο χρήστης wolf είπε…
ρε συ αλεξη ετσι απο περιεργεια. εσυ προσωπικα πως σχολιαζεις τη φραση της ερευνας το 19,4% θεωρεί ότι «έχουν κάποια βάση» οι καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ περί νοθείας?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκείνο που ενδιαφέρει τον wolf, υπάλληλο του Θόδωρου Ρουσόπουλου, είναι ο αβανταδόρικος για την κυβέρνηση και προπαγανδιστικός τίτλος. Και αυτό επειδή ο τίτλος είναι το μόνο που φαίνεται στα RSS feeds τηε μπλογκόσφαιρας.

Τα κείμενα αποτελούν "γαρνιτούρα" και φυσικά είναι κακογραμμένα και αδύναμα σε επιχειρήματα. Όσοι μάλιστα έχουν ξεκινήσει διάλογο με τον Wolf μέσα από τα σχόλια έχουν καταλάβει ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει όσα λέει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζω κυρ λύκε ότι έχεις καιρό να γευτείς προβατίνα και από την υπογλυκαιμία δεν καταλαβαίνεις τα ποσοστά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ωραίο με σένα λυκάνθρωπε της πλάκας είναι ότι όταν γράφεται κάτι θετικό για την υπέροχη κυβερνησάρα μας από τα γνωστά συγκροτήματα των λαμπρακομπομπολαίων, τότε εσύ γίνεσαι ο μεγαλύτερος θιασώτης τους!
Όταν όμως διατυπώνεται από αυτούς κάτι αρνητικό (για τον Καραμανλή πολύ σπάνια), τότε αμέσως θυμάσαι ότι πίσω από αυτές τις επιθέσεις κρύβεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ντεσπεράντος των νταβατζήδων!!!
Ρε λεβέντη, μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις μεθόδους προπαγάνδας που χρησιμοποιείς, γιατί σε κόβω λίγο μπερδεμένο. Άσε που έχω ακούσει ότι αφού ο Ρουσόπουλος (aka: Θου Βου Ρου) επιβραβεύει γενναιόδωρα την πρωτοτυπία, είναι χρυσή ευκαιρία να βγάλεις και εσύ κάτι παραπάνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kala wolf, me ekanes kai gelasa...xaxaxaxaxaxaxaxa
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εγω παντως εκανα δημοψηφισμα μονος μου και βλεποντας τον τροπο που το βουτηξε κρυφα ο αγοραστος (για να μη το παρουν χαμπαρι)
αποφασισα
ψηφισαντες 1
εγκυρα 1
ελαβαν Νοθεια 1
αρα 100% υπηρξε νοθεια. !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolf εχεις ξεπεράσει και τον Γκέμπελς αδερφάκι μου!
τσ τσ τσ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τον Ρουσόπουλο! :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραίο επίπεδο έχουν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. ....