Το κακο παραγινε. 132% μοναδες μπροστα το ΠΑΣΟΚ. Φημες οτι προηγειται και στα "ποιοτικα" (καταλληλοτητα ποδηλασιας κλπ).


Εντονες οι φημες τις τελευταιες ωρες οτι τουλαχιστον δυο καναλια θα "παιξουν"  δημοσκοπησεις.
Θα τις "παιξουν" πολυ και εντονα.
Μαλιστα οι φημες επιμενουν οτι το ΠΑΣΟΚ ηδη προηγειται της ΝΔ στην προθεση ψηφου κατα 132 μοναδες.
Το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο.
Ηδη ο Γιωργος προηγειται σε καποια ποιοτικα.
Ρωτησαν τον κοσμο ποιος ειναι καταλληλοτερος στην ποδηλασια και τα "νουμερα" δειχνουν καθαρα τον Γιωργο να προηγειται με 113 μοναδες.
Μυστικες δημοσκοπησεις και του Μαξιμου λενε το ιδιο.
Οι εντιμοι δημοσιογραφοι απορουν με ειλικρινεια στα καναλια.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ αμήχανα αστειάκια...ρε μπας και αρχίζετε να ξυπνάτε? είναι και αυτό μια ποιοτική αλλαγη...και βάζω το δίλλημα, Μπάντζι τζάμπινγ ή Τζάμπα Μάγκες?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τρομερό το δελτίο ειδήσεων του Μega, μόνο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! H ξυνισμένη Όλγα του Κοσκωτά, ο κομπλεξικός Πρετεντέρης του Λαμπράκη, η ποντικομαμή ο Τσίμας, το ρετάλι των 70s ο Οικονομέας, η ανοργασμικιά η Σπυράκη και ο καθυστερημένος ο Καψής ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ «φήμες», «σενάρια», «έγκυρες πληροφορίες», «αξιόπιστες πηγές» και «δημοσιογραφικά πηγαδάκια» και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Ερώτηση, η πληρωμένη προπαγάνδα πώς ονομάζεται;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν μείωναν και μειώνουν τον Γιωργάκη καλοί είναι, τώρα σας πείραξαν...

Όπως και με τις δημοσκοπήσεις.

Πολύ επιλεκτική μνήμη οι wannabe κάτοικοι Ρηγίλης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Τσίμας θα παραμείνει στο δελτίο του mega αν πάει στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ;

Χμμμ,έχουμε δύσκολο ερώτημα για το mega περί ασυμβίβαστου. Όποιος θέλει απαντάει. Αλλά προτιμάμε τον Καμπουράκη και τον Οικονομέα που το πρωί τους τέθηκε το θέμα.
Ο Παύλος Τσίμας αν πάει τελικά σύμβουλος έκδοσης στην "Αυγή" που είναι καθαρά κομματικά έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίζει να είναι σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του Mega; Δεν είναι ηθικά μεμπτόν; Με την λογική που έφυγε η Μάρα δεν πρέπει να την κοπανήσει και ο Τσίμας από το δελτίο; Θα είναι σε ένα καθαρά κομματικό έντυπο και μάλιστα...