Το θεμα Παυλιδη πρεπει να λυθει αμεσα...

Οπου και να γυρισεις αυτο ακους....
Μαλιστα ο ιδιος ο Παυλιδης πρεπει να διευκολυνει την παραταξη...
Αμεσα...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν το σώζετε Wolfάκο. Δεν το σώζετε.

Πόσες φορές θα σας πιάσουν με το χέρι στο βάζο με το μέλι και θα τη γλυτώσετε; Ούτε το παραμύθι με τους άλλους που "κλέβανε περισσότερο" πιάνει πια.

Ο κόσμος βλέπει ότι ζορίζεται περισσότερο πια με τη ΝουΔου και -σαν να μην έφτανε αυτό- ότι σαν παράταξη πέσατε να φάτε με τα μούτρα. Πάνε και οι υποσχέσεις για καλύτερες μέρες, πάει και η σεμνότητα, πάει και η ταπεινότητα, πάει και το "ηθικό πλεονέκτημα".

Δεν έχεις ακούσει το "μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη";
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως φτιαχτήκανε οι βιλάρες με τις πισίνες και τα κότερα και οι αρχαιολογικές συλλογές; Τρώτε και πίνετε πασόκοι και νεοδημοκράτες και αλληλοκατηγοριέστε για κλέφτες. Παίρνετε την ψήφο των αγράμματων, των απελπισμένων και των μικροσυμφεροντολόγων, βοηθάει και ο εκλογικός νόμος με τα πριμ του και να το μέλι, η εξουσία. Όσο υπάρχουν βλάκες, μην φοβάστε, θα κυβερνάτε ανενόχλητοι. Θα βρίσκετε και Λύκους να σας αβαντάρουν με εξυπνάδες στο ίντερνετ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε συ wolf γιατί δεν το λες απ,ευθείας στον φίλο σου τον Ρουσόπουλο που σου συντηρεί το blog?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε ρε φίλε; Δεν τολμάει ο Θοδωρής να τα πει ο ίδιος στον Παυλίδη και βάζει εσένα να τα γράφεις μήπως και τσιμπήσει ο "...πολύ γόνιμη γραμμή για την στέπη μας" και παραιτηθεί από μόνος του;
Α, ρε κατάντια...