Η Μοσχα προτιμα παλι τον Χιτλερ...

Η Μοσχα προτιμα παλι τον Χιτλερ!!!!

« Αγει δε προς φως την αληθεια ο χρονος.»
Μενανδρος
Την αληθεια αποκαλυπτει ο χρονος.

Επετειακη ηταν η δηλωσι του εκπρόσωπου της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, Ντμίτρι Ρογκόζιν,.Με κυνικη ειλικρινεια τόνισε ότι θα προτιμούσε να δει «τον Χϊτλερ και τον Σαντάμ Χουσέιν να γίνονται μέλη του ΝΑΤΟ παρά τον Σαακασβίλι»
Με την προτιμησι του αυτή προς τον Χιτλερ, μας εφερε 49 χρονια πισω όταν στις 23 Αυγουστου 1939, ο Φον Ριμπεντροπ, (υπουργός εξωτερικών της Ναζιστικης Γερμανίας) συναντούσε στη Μόσχα τον Στάλιν και τον ομόλογό του Μολοτωφ στο Κρεμλίνο, για να υπογράψη το συμμαχικο σύμφωνο μη επιθέσεως Γερμανίας – Σοβιετικής ενώσεως. Επιπροσθέτως υπεγράφη και ένα μυστικό πρωτόκολλο που αφορούσε στην διαίρεσι της Ανατολικής Ευρώπης μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ενώσεως. Μολονότι η Σοβιετική διπλωματία προσπάθησε να μην αποκαλυφθή ( όπως και σήμερα αποσιωπούν οι υμνούντες την προσφορά της Ρωσσίας στην έκβασιν του 2ου Παγκοσμίου πολέμου, απολησμονούντες οτι στην ουσια υπηρξε η μάμμη της γενέσεως του), αυτό το μυστικό πρωτόκολλο, δημοσιεύθηκε στις 25 Αυγούστου 1940, ταυτοχρόνως στη Μόσχα και το Βερολίνο. Ετσι ο κόσμος επληροφορείτο άναυδος την κυνική συμφωνία με αντάλλαγμα τον πολεμο.Στην σφαίρα επιρροής της Μόσχας προσαρτώντο η Φινλανδία, η Εσθονία, η Λατβία, η Βεσσαραβία και περίπου το 1/4 της Πολωνίας Ο Χίτλερ είχε την άδεια της κομμουνιστικής Ρωσσίας για να ξεκινηση τον πόλεμό του.

Βεβαια η λυκοφιλια δεν κρατησε πολύ. Ο Μπορις Σουβαριν σοσιαλιστης ακτιβιστης ουκρανος, ιδρυτικο στελεχος του Γαλικου Κομουνιστικου Κομματος, σε αρθρο του που δημοσιευθηκε το 1948 και εχει συμπεριληφθη στην γνωστη σε ολους συλλογη " L Observaieur des Deux Mondes" 1982 εκδοσεις De la diffirence,( ιδε και
http://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Souvarine ) περιγραφει την διαλυσι της ετεροκλητης αυτης συμμαχιας ως εξης:

« Ο Σταλιν υπεκυψε και συμφωνησε να πολεμησει την Γερμανια μονο οταν τον εξαναγκασε και τον υποχρεωσε σ αυτο ο ιδιος ο Χιτλερ» αφου με την αφελη ανακωχη της Σοβιετιας ειχε καταβροχθισει την Ευρωπη, και οταν πλεον αφνιδιαστικως εστραφη κατα του τεως συμμαχου του. Αναυδος ο Σταλιν επληροφορειτο το τελος της συμμαχιας και την κεραυνοβολο εισβολη των γερμανικων στρατιων στην αχανη χωρα του.

Εν συνεχεια, να θυμισουμε, έτσι για την ιστορία, ότι οι διαδοχοι του Σταλιν με τις ατρομητες εκστρατειες τους, στο Βερολινο, την Βουδαπεστη, την Πραγα, την Καμπουλ την Βαρσοβια απεδειξαν οτι μονο σκοπο ειχαν να αποκαταστησουν την ολοκληρωτικη τους επιβολη και ταξι στις αποικιες τους, μεχρι την θεαματικη και παταγωδη αυτοκαταρρευσι της Σοβιετικης Τυραννιας, του υπαρκτου σοσιαλισμου,( ''την μεγαλυτερη απατη του 20ου αιωνα'' κατά υιον Ν.Μπελογιαννη, Athens' Voice της 13/9/2007 ) το 1991.Τοτε τα υπο κομμουνιστικη κατοχη δορυφορικα κρατη απεκτησαν την ανεξαρτησια τους και σημερα δραστηροποιουνται ελευθερα στο ατελες αλλα υπαρκτο Δημοκρατικο συστημα της Δυσεως Ετσι απεκτησαν κοινοβουλευτικες κυβερνησεις, εγιναν - με την θελησι του λαου των- μελη της Ε.Ε και πολλα από αυτα και μελη του ΝΑΤΟ

« …. Η ένωση της Ευρώπης με τις δέκα νέες χώρες αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός της Ιστορίας μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι το τέλος της κατοχής των περισσοτέρων από αυτές τις χώρες, από την πιο τρομερή δικτατορία που γνώρισε ποτέ η Ευρώπη, την κομμουνιστική, και το τέλος της αποξενώσεως τους πίσω από το 'Σιδηρούν Παραπέτασμα''…Ετσι αρχισε ο παρουσιαστης δημοσιογραφος, την περιγραφη της τελετης επαρσεως των σημαιων των 25 χωρων στο Δουβλινο την 1ην Μαιου 2004.Ποιος ιστορικος μπορει να το διαψευση αυτό?


Σημερα οι ντροπαλοι εραστες τους ολοκληρωτισμου σε κάθε ευκαιρια μας επαναφερουν στην «εικονικη» πραγματικοτητα της
« επιλεκτικιτιδας». Με την γνωστη κομμουνιστικη
« αντικειμενικοτητα» και διψα για « ενημερωσι» , προβαλλουν, επαναλαμβανουν, διαβεβαιωνουν, την διδαχη της ιστοριας από τον παραμορφωτικο φακο της επιλεκτικης θεωρησεως.

Ετσι φαινεται ότι δεν υπηρξε ποτε «« η πολύμορφη καί πλολυπλόκαμη αλλά πάντοτε αδυσσώπητη βία. Από τίς δίκες της Μόσχας, τά Γκούλαγκ, τή βίαιη κολλεκτιβοποίησηκαι τήν αμείλικτη εξόντωση εκατομμυρίων αγροτών ως τά σύγχρονα ψυχιατρεία, το τειχος του αισχους καί τον ορυμαγδό των τάνκς στούς δρόμους της Βουδαπέστης της Πράγας της Βαρσοβίας..» , που γραφει ο Τ.Λαζαριδης.

Αλλα και σημερα, δεν είναι η Ρωσια που εν τελει εισεβαλε , διχοτομησε, καταστρεφει τις υποδομες της Γεωργιας απειλει την δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνησι της, οποια κι αν είναι αυτή... Αλλα ο « ιμπεριαλισμος της Δυσης»

Ουτε βεβαια είναι οι βαλιστικοι πυραυλοι η απειλη. Αλλα απειλη αποτελουν τα « επιθετικα» ρανταρ που ανιχνευουν την καταστροφικη επιθεσι.
Δεν είναι ελευθερες κοινοβουλευτικες δημοκρατιες, τα τεως υποτελη κρατη της τεως Σοβιετικης και νυν
« αυτοκρατορικης» Ρωσιας αλλα προτεκτορατα των ΗΠΑ.
Ενώ οσοι δεν συμφωνουν με την ευαγγελικη αποκαλυψι των
« προφητων» της κομμουνιστικης αριστερας είναι
« νεροκουβαλητες των Νατοικων σχεδιων, χρησιμοι αριστεροι ηλιθιοι, ( πλεον των δεξιων)..» και αλλα πολλα ευγενη..

Ετσι τελικως πρεπει να πιστευσουμε, να αποδεχθουμε χωρις αντιρρησι, ότι δεν κινδυνευει η ανθρωποτητα από τον «καλο» νέο- αυτοκρατορικο επεκτατισμο ( ιμπεριαλισμο στην αριστερο νέο-ελληνικη διαλεκτο μας) των Ρωσων, αλλα από τον «χιτλερικο» επεκτατισμο της Γεωργιας!!!!! που με τον «φανταστικο» της εξοπλισμο και τους «υπερ-συμβουλους-εγκεφαλους- λιγο ελλειψε να συντριψη την Ρωσια και ανατρεψη την ισορροπια του Κοσμου στον Καυκασο..Να… Να… Να….Να καταστρεψη την ανθρωποτητα..Ε, βρε παιδια.Είμαστε τελειως ανιστορητοι..Αισχος μας!!!

ΙΑΣΩΝ

Σχόλια