Χρημα απο το ΠΑΣΟΚ στους πυροπληκτους της Ηλειας.

απο in.gr

Στην υπόσχεσή του να μην ξεχαστούν οι πυρόπληκτες περιοχές μόλις φύγουν τα φώτα της δημοσιότητας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου παραδίδοντας στο νομάρχη Ηλείας επιταγή ύψους 1,2 εκατ. ευρώ -το ένα τρίτο της εκλογικής επιχορήγησης του ΠΑΣΟΚ- για την «αναγέννηση της ελπίδας» στις πολύπαθες περιοχές.
Ο Γ.Παπανδρέου μίλησε επίσης για το σχέδιο ανασυγκρότησης το οποίο έχει εκπονήσει το ΠΑΣΟΚ για τις περιοχές αυτές και το οποίο, υπό μορφή νομοσχεδίου θα συζητηθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα. Μεταξύ αυτών, η κρατική ενίσχυση κάθε πυρόπληκτης οικογένειας με 1.000 ευρώ μηνιαίως ως το 2012 και των ελαιοπαραγωγών ως το 2014, την κάλυψη από το κράτος του κόστους των ζωοτροφών, την ίδρυση πρότυπης αγροτικής σχολής, την πλήρη ανάληψη από το κράτος της επισκευής και ανακατασκευής πυρόπληκτων κατοικιών, επαγγελματικών εγκαταστάσεων και υποδομών, τη γρήγορη ολοκλήρωση του Κτηματολογίου και των δασικών χαρτών, την αποκατάσταση των μνημείων.
-----------------------------------------
Εγω παντως θα εδινα 2000 ευρω μηνιαιως εφ ορου ζωης....
Η δινουμε η δεν δινουμε.....
YΓ Τωρα που το ξανασκεφτομαι θα εδινα 5000 ευρω μηνιαιως εφ ορου ζωης...
ΥΓ2 Ο Ρουσοπουλος απαντησε αλλα δεν βαζω την απαντηση για να καταπιει τη γλωσσα του ο φιλος που με αποκαλει Θοδωρο...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Koita eipe 1000 giati kserei oti h kybernsh 8a arxisei ta pazaria. Kai exei dikio. Na pou ta arxises esy gia thn kybernsh!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε συ wolf άδικα μετά σε λένε Ρουσοπουλάκι?
Η ενέργεια του Παπανδρέου μόνο για ΕΠΑΙΝΟ είναι,βγάλε λοιπόν τον σκασμό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρουσολυκάκι σας έτσουξε και το γεγονός ότι ο Παπανδρέου κράτησε το λόγο του και το γεγονός ότι προτείνει ολοκληρωμένο σχέδιο για την περιοχή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολα τα φερέφωνα και οι ειδικοί του κ.. ζητούσαν σχέδιο ανασυγκρότησης απο τη κυβέρνηση εδώ και τώρα.. πριν σβήσουν οι πυρκαγιές
Τώρα το ΠΑΣΟΚ ενα χρόνο μετά δίνει δανεικά λεφτα (ως συνήθως) και προτείνει ολοκληρωμένο πρόγραμμα
Αυτό το πρόγραμμα είναι τόσο ολοκληρωμένο οσο ολα τα προγράμματα στην Ελλάδα (εδώ γελάμε)