«Αφού το ΠΑΣΟΚ είναι ο μεγάλος ασθενής του πολιτικού συστήματος, πρέπει να πάρουμε γενναίες αποφάσεις όσο υπάρχει χρόνος.

απο ελευθεροτυπια.
....Πείσματα δεν χρειάζονται. Η πραγματικότητα είναι πιο πεισματάρα από μας».
Εμμέσως ο Νίκος Μπίστης βάζει θέμα ηγεσίας στο κίνημα....
.......* Θέλετε να πείτε κάτι προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο;
- Ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να του θυμίσω το βρετανικό γνωμικό που λέει ότι «αν δεν θέλεις όταν μπορείς, όταν θέλεις δεν θα μπορείς».
---------------------------------
Ενταξει ο Μπιστης δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο πολιτικο προσωπο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι λεει συνεχως λαθος πραματα. Η αποψη για το ΠΑΣΟΚ σαν τον μεγαλο ασθενη του πολιτικου συστηματος θεωρειται εξαλλου εντελως δεδομενη στους σοβαρρους πολιτικους κυκλους. Την εχουμε μεταφερει εμεις πολλες φορες και πριν απο αρκετους μηνες. Ολο και πυκνωνουν τα σεναρια για κινηση ανατροπης του Γιωργου τον Νοεμβριο παντως...

Σχόλια

Ο χρήστης theodore είπε…
Ασε ρε Μπίστη τις μεγαλοστομίες και κοίτα να καταφέρεις να εκλεγείς κάποτε.
Τέτοια ρετάλια της πρώην κομμουνιστικής αριστεράς ας το καταλάβουν όλοι ότι είναι βαρίδι στο ΠΑΣΟΚ.
Οσο για το Βενιζέλο αυτό δα έλειπε να δέχεται υποδείξεις από τον "κύριο τίποτα".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolfάκο, μη φας.

Έτσι που τα καταφέρατε, προσέξτε μην έχει ανατραπεί ο Κωστάκης μέχρι το Νοέμβριο.

Του είπανε του Μπούλη να έχει στο πλάνο και τη Νατάσα όταν κάνει δηλώσεις για να θυμίζει το "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια".

Και από ουσία; Ο Αλογοσκούφης τα 'χει κάνει θάλασσα και ετοιμάζεται να μας ταράξει στους φόρους και κάθε βδομάδα πιάνουν και από έναν σεμνό και ταπεινό να τα παντελονιάζει και το Μαξίμου να τα κουκουλώνει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
theodore
Prwth fora pou symfwnw mazi sou!!
O Mpisths den einai tipota sto PASOK kai kanei kai ypodeikseis. ELEOS. Fantasou na htan...
Bebaia to PASOK exei xalia eikona. Omws h ND antimetwpizei xeirotera problhmata mera me th mera kai etsi blepw stis ekloges na prohgh8ei to Pasok...
S aresei h oxi wolf h ND exei patwsei. Einai h xeiroterh kybernhsh...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
o Μπίστης συγκαταλέγεται σ,αυτούς που ο Πάγκαλος αποκάλεσε τα ρετάλια της Αριστεράς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α ρε Μπίστη. Έχεις την τύχη των λιποτακτών. Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον προδότη ουδείς. Έγινες περίγελως τον απατεώνων του ΠΑΣΟΚ. Τι περιμένεις από τον Βενιζέλο; Ένας κεντρώος φαταούλας είναι που έγλειφε ακόμα και τον Χουντόδουλο. Που κατάντησες να έχεις αρχηγό τον ηλίθιο Γιώργο και να ελπίζεις στον χοντρο Μπένυ. Σε λυπάμαι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
DEN TO BOULONEIS RE MPIXTH??TIS MPIXTES SOU MONO STON PROEDRO KSEREIS NA TIS RIXNEIS??ALLIOS DEN SE BLEPOUME POUTHENA.EMEIS H PLEIOPSHFIA TON OPADON TOU PASOK THELOUME TON PAPANDREOU ARXHGO!!TO AKOUS RE???GIA AFTO LOIPON DOULEPSE GIA TOUS PSIFOFOROUS SOU ALLIOS NA PAS APO EKEI POU HRTHES.ARKETA!!