27 εκατομμυρια δολλαρια εβγαλε το 2007 η Τζενιφερ Ανιστον.

απο e-go.gr
Σύμφωνα με το έγκριτο οικονομικό περιοδικό Forbes η Τζένιφερ Άνιστον επεκράτησε της Αντζελίνα Τζολί το 2007, όντας η πιο πλούσια ηθοποιός του Χόλιγουντ. Στη διάρκεια της χρονιάς η Άνιστον έβγαλε 27 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η φτωχή Τζολί που της έκλεψε τον άντρα, τιμωρήθηκε βγάζοντας μόλις 14.
Όμως η πλουσιότερη των γυναικών ηθοποιών είναι η Κάμερον Ντίαζ που ανέβηκε στην κορυφή της λίστα με 50 εκατομμύρια δολάρια. Η Κίρα Νάιτλυ ακολουθεί με 32 εκατομμύρια, ρίχνοντας σκόνη τόσο στην Άνιστον, όσο και στην νικήτρια των Όσκαρ, Ρις Γουίδερσπουν και την Γκουίνεθ Πάλτροου που έβγαλαν μόλις 25 εκατομμύρια η κάθε μία.
Ως συνήθως οι άντρες συνολικά έβγαλαν πολύ περισσότερα απ' τις γυναίκες. Ο Γουίλ Σμιθ έφτασε τα 80 εκατομμύρια, ο Τζόνι Ντεπ καθάρισε με 72, ενώ ο Έντι Μέρφι και ο Μάικ Μίερς από 55 εκατομμύρια. Τελευταίος και καταϊδρωμένος, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κλείνει την πεντάδα με 45 εκατομμύρια.
-----------------------
Και ειναι και δικια μας.
Ελληνικης καταγωγης Αναστασοπουλου (νομιζω) το πατρικο της ονομα...

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Μπραβο στη κοπελα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα την παντρευόμουν, και χωρίς τα φράγκα της...Αλήθεια!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η τζενηφερ Ανιστον εινε ελληνικηs καταγωγηs to ελληνικο τηs ονομα εινε ιωαννα anastasakh και εινε απο την κρητη απο τα χανια για μερικουs που δεν ξερουνε μονο η κρητη βγαζει οραιεs γυναικεs