ΠΑΣΟΚ1: Να μην πληρωνει ο πολιτης τους αργοσχολους. ΠΑΣΟΚ2 (επισημο): Να πληρωνει ο πολιτης τους αργοσχολους, μας ψηφιζουν.

απο ελευθερο τυπο.
Η κ. Κατσέλη ούτε λίγο ούτε πολύ τάχθηκε υπέρ του κλεισίματος των προβληματικών ΔΕΚΟ, λέγοντας στο ρ/σ ΝΕΤ 105,8 ότι «αν μια επιχείρηση δεν χρειάζεται πλέον, θα μπορούσε να κλείσει», ενώ πρόσθεσε ότι «το θέμα δεν είναι ιδεολογικό».«Μια δημόσια επιχείρηση είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης. Αν δεν είναι χρήσιμο, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε», είπε η «σκιώδης» υπουργός Οικονομίας, που εξέφρασε την έκπληξή της για την «ιδεολογική προσέγγιση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης». Την κ. Κατσέλη «άδειασε» λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γ. Παπακωνσταντίνου, που, ερωτηθείς σχετικά, υπογράμμισε ότι «και αλυκές υπήρχαν κάποτε», για να προσθέσει ότι «δεν υπάρχει λίστα του ΠΑΣΟΚ με ΔΕΚΟ που θέλουμε να κλείσουν».
ΔυσφορίαΣτη Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, επισήμως μιλούν για «παρερμηνεία των δηλώσεων, αλλά δεν κρύβουν και τη δυσφορία τους για το νέο «χτύπημα» της κυρίας Κατσέλη, που «θολώνει το αντιπολιτευτικό στίγμα μας», όπως έλεγε χθες κορυφαίο στέλεχος του κόμματος.
----------------------------------------------
Με τον ηλιο τα βγαζω , με τον ηλιο τα μπαζω τι εχουν τα ερμα και ψοφανε.
Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλαζει.
Δεν μπορει να αλλαξει.
Ειναι το ιδιο ΠΑΣΟΚ που δημιουργησε τα προβληματα.
Ενα κομμα ομηρος των συνδικαλιστων των ΔΕΚΟ που δεν εχει το θαρρος ουτε τα αυτονοητα να πει.
Ειπε η Κατσελη οτι αν μια ΔΕΚΟ δεν εχει αντικειμενο να κλεινει.
Προφανως οι υπαλληλοι δεν απολυονται, καπου αλλου θα τους εχωναν η θα τους δωροδοκουσαν με προωρες συνταξεις ωστε τουλαχιστον να μην πιανουν τσαμπα καρεκλες και να πανε σπιτι τους να τα ξυνουν αφου και στην "δουλεια" ετσι κιαλλιως το ιδιο κανουν (Τα ξυνουν εφοσον δεν υπαρχει αντικειμενο).
Ομως το επισημο ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνει.
Να πληρωνει ο πολιτης τους αργοσχολους.
Με τα δικα μας λεφτα το ΠΑΣΟΚ πουλαει εξυπηρετηση στους ρεμπεσκεδες.
Οχι για κυβερνηση δεν κανουν αλλα ουτε για αντιπολιτευση.
Τσιπρας και παλι Τσιπρας.
Τουλαχιστον αυτος τα λεει χαμογελαστα και τσιμπανε οι φοιτητριες...

Σχόλια