O Πρετεντερης μιλαει απλα. Η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει...


Γραφει ο Πρετεντερης.

Οποιο κόμμα επιθυμεί πραγματικά την απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά του, δεν έχει παρά να την εφαρμόσει. Εχει κάθε δικαίωμα να δίνει λεπτομερώς στη δημοσιότητα τι εισπράττει, από πού το εισπράττει και πού το διαθέτει. Δεν χρειάζεται καμία ειδική ή διαφορετική νομοθεσία. Το κάνει αυτό κανένα κόμμα; Ούτε ένα! Θέλει κανένα κόμμα να το κάνει; Δεν νομίζω. Διότι αν θέλει, ποιος το εμποδίζει;
---------------------------------
Κοπτονται ολοι για την διαφανεια.
Λενε ολοι (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ) οτι παλευουν για την διαφανεια.
Ας ξεκινησει λοιπον καποιο κομμα απο τα δικα του.
Χωρις νομο.
Τι χρειαζεται ο νομος?
Οποιος θελει ας βγαλει στο ιντερνετ αναλυτικα εσοδα εξοδα του κομματος του.
Ποιος το εχει κανει ?
Κανεις.
Ολο λογια...
Υποκρισια και Αγιος ο Θεος...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστός ο Πρετεντέρης, αλλά είναι κάπως προθύστερο αυτό που ζητάει. Είχε ήδη απαντηθεί τις προηγούμενες μέρες, όταν ο Βερελής δήλωσε ευθαρσώς ότι τα κομματικά ταμεία γεμίζουν μόνο με τις "ενισχύσεις" των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών και όλοι οι υπεύθυνοι των κομμάτων παρίσταναν τους έκπληκτους Κινέζους! Σαν να το άκουγαν για πρώτη φορά!
Για τις "ενισχύσεις" της πάλαι ποτέ κραταιάς ΣΤΑΖΙ (Αλέκα, δεν άκουσες τίποτα εσύ γι αυτό;)και τα "φιλοδωρήματα" του Αλαφούζου, του Κόκαλη, των εμίρηδων, των εμπόρων όπλων, της Siemens και των τόσων άλλων, δεν ήξερε κανείς τίποτα!

Με τέτοια υποκρισία πολιτεύονται οι "εκπρόσωπποι του λαού " και δήθεν ταγοί της εντιμότητας και της διαφάνειας...
Αλήθεια περιμένει κανείς να βγάλουν τα οικονομικά των "μαγαζιών" τους στη δημοσιότητα;
Δεν το πιστεύω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παλιό το κόλπο του αποπροσανατολισμού Πρετεντέρη, η προσωπική σου αξιοπιστία έχει πιάσει πάτο. Όταν ένα θέμα όπως οι ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ πονάει, πλατιάζεις τη συζήτηση και προτείνεις λύσεις για το μέλλον.
Παράτα τα αγόρι μου, ευτυχώς για σένα που τελείωσε και το αλ-τσαντίρι, θα σε είχε κάνει ρόμπα ο Λαζό.
Ο χρήστης Turdus Merula είπε…
...o κύριος "κολυμπάω στα σκατά",αντι να προσπαθεί να βρεί άλλοθι για λογαριασμό των αφεντικών συνκολυμβητών του στο βόθρο,"πιτσιλώντας" τούς υπόλοιπους,φρόνιμο θα ήταν να ξεκινήσει δείχνοντας τα δικά του έσοδα(...τα underdesk).