Mονο το ανοιγμα λογαριασμων θα φερει στοιχεια, ολα τα αλλα ειναι για να γινεται ντορος...

Γραφει το βημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προτεραιότητα για τον 4ο ειδικό ανακριτή κ. Νίκο Ζαγοριανό αποτελεί η αποκάλυψη αυτών που κρύβονται πίσω από τους κωδικούς «Α. Rocos», «Μati» και «Rozos», στους οποίους φαίνεται να έχουν καταλήξει ύποπτα εμβάσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens. Ετσι ο δικαστικός λειτουργός αναμένεται να ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών για να ανοίξουν τόσο οι τρεις επίμαχοι λογαριασμοί όσο και άλλοι που διατηρούν πρώην στελέχη της Siemens ΑΕ και πρώην διευθυντικά στελέχη του ΟΤΕ, καθώς και άλλα εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα, σε τράπεζες της Αγγλίας, της Κύπρου, της Ελβετίας και του Βελγίου.
Λιγο πιο κατω το βημα αναφερει οτι δεν αποκλειεται να ανοιχθουν και οι λογαριασμοι του κ. Αρ. Μαντα.
Στο σκαι τωρα διαβαζει κανεις οτι:
Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανακριτής αναμένεται να ζητήσει το άνοιγμα των λογαριασμών του κυρίου Γιώργου Τρεπεκλή, εκπροσώπου της SAIC για το έργο ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ο οποίος εισέπραξε για τις υπηρεσίες του από την αμερικανική εταιρία, 6,5 εκατομμύρια ευρώ.
Τέλος, ο κ. Ζαγοριανός θα ζητήσει να ανοίξουν και οι λογαριασμοί του δικηγόρου Σίμου Δήμα, ο οποίος εισέπραξε 1,4 εκατ. δολάρια από τα συνολικά 6,5 εκατ., ως αμοιβή για τις υπηρεσίες που παρείχε στην εταιρία του Γιώργου Τρεπεκλή
--------------------------------------------
Οι ανακριτες βεβαια δεν ειναι εφημεριδες.
Ακομα και αν ξερουν πλεον τι εχει γινει ξερουν οτι αν δεν βρουν στοιχεια οι κατηγορουμενοι θα αθωωθουν στις δικες αν γινουν δικες.
Αρα ψαχνουν στοιχεια ακλονητα για να μπορεσουν να ασκησουν διωξεις και αυτα βεβαια θα ερθουν μονο απο το ανοιγμα λογαριασμων αφου βεβαια οι ιδιοι οι εμπλεκομενοι δεν μιλανε.
Μαλιστα ο κ. Μαντας πχ αμφισβητησε ακομα και το πορισμα της γραφολογικης που ειναι βεβαια δικαιωμα του.
Αρα οι ανακριτες ξερουν σχεδον τα παντα αλλα αν δεν βρουν στοιχεια (λογαριασμοι) οι εμπλεκομενοι θα αθωωθουν οπως βεβαια γινεται συχνα.
Δεν ειναι σπανιο αυτο....
Να ξερεις οτι ο αλλος ειναι ενοχος αλλα να μην μπορεις να τον καταδικασεις...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παλιά η συνταγή του πασόκ: ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ. Εάν ο Γιώργος νομίζει ότι όποτε αποδεικνύεται μιζωμένο ένα στέλεχός του θα τον διαγράφει και θα μας παραπέμπει στα μπουρδο-οράματά του για το μέλλον, υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού.
Αυτή είναι και η αχίλλειος πτέρνα του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η δικαίωση του Τσουκάτου με το ψωροεκατομμύριο! ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ που διακινήθηκαν σε λογαριασμούς των πράσινων σωτήρων, μέχρι το Σεπτέμβρη η υπόθεση θα δέσει απόλυτα.
Ελπίζουμε να μην "εξαφανιστεί" ο Χριστοφοράκος, έχει πάρα πολλά να πεί.