H Σαρα η Μαρα και το κακο συναπαντημα ολοι (με αφορμη τη siemens) εναντιον Καραμανλη. Ομως η διαφορα μεγαλωσε κιαλλο. Σορυ μαγκες....

απο ελευθερο τυπο.
Σύμφωνα με την έρευνα, (MRB) που πραγματοποιήθηκε στην κορύφωση της υπόθεσης Λιάπη και με το σκάνδαλο Siemens να μονοπωλεί την επικαιρότητα, ο δικομματισμός εμφανίζεται να υποχωρεί αισθητά από τα δημοσκοπικά επίπεδα της προηγούμενης μέτρησης (απώλειες δύο ποσοστιαίων μονάδων για τη Ν.Δ. και τριών για το ΠΑΣΟΚ), τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται εξαιρετικά ανθεκτικός και το ΚΚΕ καταγράφει αξιοσημείωτη άνοδο.Βεβαίως, η «ψαλίδα» που χωρίζει το κυβερνών κόμμα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο συντηρείται, αλλά διευρύνεται -η διαφορά τους από 3,1% ανέρχεται πλέον σε 3,9%- προφανές είναι, ωστόσο, ότι η Ν.Δ. παραμένει μακριά από το κατώφλι της αυτοδυναμίας, εφόσον δεν ανατρέπονται οι συγκεκριμένοι πολιτικοί συσχετισμοί.
------------------------------------
Σορυ μαγκες....
ΥΓ στην προηγουμενη μετρηση ηταν ΝΔ 31.1% και ΠΑΣΟΚ 28%.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσο και να κτυπιούνται οι καναλο-νταβατζήδες ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Ο λαός ξέρει ότι ο Κώστας κτυπιέται από τους αμερικάνους και τα ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα, που σίγουρα σε τρία χρόνια πάλι θα λενε "μα πως γίνεται και χάσαμε"!
Περαστικά σας losers και περαστικά, σας πήραμε χαμπάρι.