Συγκινημενος και οργισμενος ο Λιαπης απειλει τα κεντρα που τον εμπλεκουν.


«Δέχομαι τον τελευταίο καιρό συκοφαντίες χωρίς όρια και λάσπη κατά κύματα για ένα ιδιωτικό ταξίδι που έκανα με το γιο μου με δικά μου έξοδα για να δω την Εθνική», δήλωσε ο κ. Λιάπης, κάνοντας λόγο για μεγάλη υποκρισία.
«Με κατηγόρησαν και για κακοδιαχείριση του ΟΣΕ, όμως όλες αυτές οι κατηγορίες καταρρίφθηκαν. Και τώρα κατηγορούμαι και για τον ΟΤΕ, στη διοίκηση του οποίου δεν είχα καμία ανάμειξη. Όλα είναι ασύστολα ψεύδη. Έλεος πια», τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού διερωτώμενος ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν το λαό, να συγκαλυφθούν οι ένοχοι και να τραυματιστεί η κυβέρνηση.
Ερωτώμενος αν τίθεται ζήτημα παραίτησής του ο κ. Λιάπης δήλωσε: «Δεν παραιτείται κάποιος όταν δίνει μάχη για την εντιμότητα, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη».
---------------------------------------
Η συγκινηση με την οποια μιλησε δημοσια ο Λιαπης δειχνει και πως βιωνει ο ιδιος και το περιβαλλον του τη στοχοποιηση του.
Μπορει αυτο για καποιους να μην ειναι καλο σημαδι....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ti ennoeis me thn teleytaia frash???
Ο χρήστης El Greco είπε…
Wolf παριστάνεις τον χαζό ή μήπως νομίζεις ότι οι αναγνώστες σου είναι χαϊβάνια;;
Μας λες εν ολίγοις ότι είναι καθαρός αλλά τον εμπλέκουν "κεντρα".
Εδώ συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ ΟΣΕ (αυτός σε ποιά κεντρα ακριβώς ανοίκει;) τον κατηγορεί από το 2005 για κακοδιαχείρηση. Και πως δεν είναι κακοδιαχείρηση όταν νοικιάζεις βαγόνια από τη Siemens στην τιμή αγοράς τους;
Όταν βγήκαν οι λαδιές του Τσουκάτου και του Κυριάκου όλα ήταν μια χαρά και τώρα είναι κέντρα που θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση; Έχουν πολύ πλάκα μερικοί τελικά.
Επί της ουσίας των κατηγοριών δεν απάντησε πάντως ο κος Λιάπης. Αν ήταν καθαρός αυτό θα έκανε.

Όσο για τις συγκινήσεις, οι πολιτικοί μας οφείλουν να συγκινούνται πριν δεχτούν τις εξυπηρετήσεις από τις Siemens μετά είναι πολύ αργά για όλους.
Ο χρήστης wolf είπε…
αμα διαβασεις προσεκτικα τοτε τον κατηγορουσαν οτι ειχε αφησει τους πασοκους που εκαναν τα κουμαντα στον οσε επι πασοκ αυτους τους ειχε αφησει τους ιδιους. γιαυτο τον κατηγορουσαν οτι αφησε τους ιδιους (πασοκους) και εκαναν κακοδοαχειριση ενω επρεπε (κατα τη γνωμη τους) να τους ξαποστειλει ολους. ο λιαπης γιαυτο τον λογο ειχε ερθει σε εντονοτατη συγκρουση τοτε. πρεπει να ξερει κανεις λεπτομερειες για να καταλαβαινει. μην το κθτας επιφανειακα...
Ο χρήστης wolf είπε…
επισης λεω οτι ενω στην περιπτωση Λιαπη δεν υπαρχει καμμια καταθεση κανενα στοιχειο για παρατυπια ασχολουνται επι 12 μερες συνεχως, ενω αλλου που υπαρχουν καταθεσεις αλλα και ομολογημενα αναμηματα δεν ασχολουνται. αυτο ειναι στοχοποιηση φιλε...
Ο χρήστης theodore είπε…
Ενα κουτί χαρτομάντηλα βρε παιδιά.
Συγκινήθηκα....
Ο χρήστης wolf είπε…
ενταξει παιδια παω πασο για τη συγκινηση, λαθος μου ξεχαστε το...
Ο χρήστης El Greco είπε…
Δε ξέρω αν αυτοί που κάναν κουμάντα επί ΠΑΣΟΚ ήταν πασόκοι ή κάποιοι από τα μεγάλα λαμόγια που κάνουν κουμάντο περιέργως και με τους δύο. Μάλλον το δεύτερο ισχύει γιατί ο διευθυντής του ΟΣΕ (τον οποίο η ΝΔ ως αντιπολίτευση τον κατηγορούσε για κακοδιαχείρηση) αφέθηκε στη θέση του και συνεχίστηκε το γλέντι. Μάλιστα υπογράφηκε και αυτή η σύμβαση με τα βαγόνια που έγραψα προηγουμένως.

Συζητιέται αυτό το θέμα διαρκώς επί 12 μέρες γιατί ο Μισέλ κρύβεται επί τόσες μέρες, αντί να παραδεχθεί ότι έκανε πατάτα στη Γερμανία και να αναλάβει τις ευθύνες του. Δε νομίζω ότι φταίνε τα κέντρα, φταίει ο ίδιος που ακόμα και τώρα δε δίνει απαντήσεις.

Πάντως ο Λιάπης έπαιξε πολύ πειστικά το ρόλο του συγκινημένου για να αποφύγει να μπει στην ουσία, αλλά όπως είπα άργησε να συγκινηθεί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γράφτα wolf,γιατί σηκωθήκανε τα πόδια να κτυπήσουν το κεφάλι. Αλλά τι περιμένεις, κάποτε αυτοί οι ίδιοι ψηφίσανε άνθρωπο βιολογικά πεθαμένο για προθυπουργό και πήγαμε σαν κράτος 20 χρόνια πίσω
Ο χρήστης http://naxios.blogspot.com είπε…
Μπορει αυτο για καποιους να μην ειναι καλο σημαδι....
ΜΕ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;
Ο χρήστης wolf είπε…
entajei paidia me ayth th frash ennoov oti οταν εισαι στην πολιτικη ξερεις οτι θα σε αδικησουν οτι θα σε διαβαλουν κλπ. ολα μεσα στο παιγνιδι ειναι. ΟΜΩΣ. υπαρχουν καποια ορια. υπαρχουν αγραφοι νομοι. καθε πιατσα εχει τους αγραφους κανονες της ετσι δεν ειναι. ε και η πολιτικη πιτσα εχει τους δικους της. οταν καποιος τους παραβει το πραμα γινεται προσωπικο. αυτο (το να γινει πλεον προσωπικο) ειναι πολυ πολυ πολυ επικινδυνο. πολυ επικινδυνο. πολλα πραματα εανεξηγητα εκ πρωτης οψεως εχουν να κανουν με τετοιες προσωπικες βεντετες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι αμερικάνοι και τα κανάλια τους είχαν βολευτεί πολύ όμορφα με το πασόκ για πολλά χρόνια. Πρώτα με το σχέδιο Ανάν, δεύτερο με τους αγωγούς και τρίτον με τα σκόπια, έχουν πάρει ανάποδες με τον Κώστα και χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να τον ρίξουν (κανάλια, υποκλοπές, κλπ).
Ματαιοπονούν όμως, οι Έλληνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.
Ούστ παλιάνθρωποι και τα τσιράκια σας από τη χώρα μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λιάπης ...η Μάρθα Βούρτση της πολιτικής....κλααμα γιαυτά που θα χάσει....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε παιδιά ζεί ο μπουχέσας ο Κωστάκης?
μετά από κάθε σκάνδαλο που διάλο τον κρύβουνε....