Να και μια ακομα επιβεβαιωση μας απο το Εθνος παρακαλω....

απο Εθνος.
Στο πεδίο της Οικονομίας και της καθημερινότητας του πολίτη επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ υπό το βάρος των δυσμενών προβλέψεων για τον εκτροχιασμό του προϋπολογισμού και την επιβολή νέων φόρων. Την ίδια ώρα, τα κορυφαία στελέχη εξακολουθούν να αποπέμπουν «σήματα κινδύνου» για την πορεία, τη στρατηγική και την εσωτερική λειτουργία του Κινήματος στον απόηχο των όσων ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου, αλλά και των αρνητικών δημοσκοπήσεων που δημοσιεύθηκαν στον κυριακάτικο Τύπο.
Το προσεχές διάστημα το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να επαναφέρει στο προσκήνιο τη φόρμουλα προτάσεων που είχε επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για θέματα ακρίβειας και καθημερινότητας, ενώ ενδεικτική της τακτικής που θα ακολουθήσει το κόμμα της Χαρ. Τρικούπη το επόμενο διάστημα είναι η δήλωση επιτελικού στελέχους ότι «όλες οι δράσεις στο εξής θα εστιαστούν στην Οικονομία».
Δείγμα της τακτικής αυτής αποτελούν και οι χθεσινές δηλώσεις της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μαρίας Καρακλιούμη, η οποία άσκησε σκληρή κριτική στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «οι αριθμοί τούς άφησαν πλήρως έκθετους», καθώς «ο προϋπολογισμός καταρρέει, ενώ η EUROSTAT ζητά αναθεώρηση των δημοσιονομικών μεγεθών της χώρας προς το χειρότερο».
-------------------------------------
Αφιερωμενο στους φιλους πασοκους που ειρωνευονταν οτι δινω συμβουλες οταν ελεγα οτι εγω παντως αν ημουν αντιπολιτευση θα επικεντρωνα στην οικονομια και την καθημερινοτητα.
Για οποιον δεν πιστευει το ποστ ειναι αυτο http://jimmy278.blogspot.com/2008/07/o-b.html και εχει γραφει πριν ακουστει οτιδηποτε τετοιο απο οποιονδηποτε...

Σχόλια