Ενω το ΠΑΣΟΚ τσιριζει για την αδικη εμπλοκη του Γιωργου (σωστα) την ιδια στιγμη εκτελει τον Λιαπη για κατι που αποδεδειγμενα δεν εκανε. Υποκρισια.

Στην μια περιπτωση (Γιωργος) εχουμε την επισημη καταθεση οτι καποιος που πηρε υπερογκη αμοιβη επισκεφθηκε 2 φορες τον Γιωργο πριν παρει τη δουλεια.
Το ΠΑΣΟΚ λεει οτι δεν ειναι δυνατον να γινεται θεμα και να εμπλεκεται ενα δημοσιο προσωπο με μονο μια μαρτυρια που στο κατω κατω δεν ξερουμε και αν λεει την αληθεια.
Πολυ σωστη θεσμικη θεση.
Μπραβο.
Συμφωνουμε απολυτως.
Στην δευτερη περιπτωση εχουμε μια καταθεση οπου καποια λεει οτι ενας υπουργος μπηκε στο ιδιωτικο τζετ καποιου και πηγαν να δουν εναν αγωνα.
Ο υπουργος διαψευδει και φερνει παραστατικα που δειχνουν οτι πηγε με το αεροπλανο της γραμμης και πληρωσε ο ιδιος. Ο υπουργος εκτελειται καθε βραδυ επι μερες και με ολα τα πρωτοσελιδα. Το ΠΑΣΟΚ επικροτει και επαυξανει αυτη την τακτικη του τυπου.
Δεν ειναι απλα υποκρισια...
Θεωρουν τον πολιτη ηλιθιο...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι σε θέση να ξέρω από πρώτο χέρι πως όντως ο κ. Λιάπης βρέθηκε στη Λειψία το 2005 με δικά του έξοδα και μετακινήθηκε με το αεροπλάνο της γραμμής, όπως το ίδιο έκανε και φέτος στην Αυστρία, πληρώνοντας ο ίδιος και τη μετακίνησή του και τα εισιτήρια των αγώνων. Από την άλλη πλευρά η εξάρτησή σου από το Μέγαρο Μαξίμου και τη Ρηγίλλης δεν αντέχεται άλλο. Αδερφέ μου, δεν είσαι απλώς παπαγαλάκι. Είσαι κάτι πολύ περισσότερο και για το λόγο αυτό...άντε γεια.
Ο χρήστης wolf είπε…
πολυ δυνατο σχολιο. αν και με αδικεις , εμενα προσωπικα (που οκ δικαιωμα σου) επι της ουσιας συμφωνεις και επιβεβαιωνεις την αναρτηση...
Ο χρήστης wolf είπε…
προφανως εισαι φιλαθλος και ετυχε να εισαι στην ιδια πτηση. γιατι δεν βγαινεις σε καποιο καναλι? αναρπαστος θα γινοσουνα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά μας πείσατε και ο δήθεν αντιπολιτευόμενος που έγραψε για να αθωώσει τον υπουργό, κι εσύ. Πότε διέψευσε ο υπουργός; Αυτός κρύβεται μέρες τώρα ούτε το όνομά του δεν λέγανε. Αν ήταν εντάξει, έπρεπε να βγει και να κάνει αυτό που λές πως έκανε και όμως δεν έκανε.
Ξεβρακώνεσαι γουόλφ. Ξέρεις πολύ καλά πως μπορούσε να εκβιαστεί η Ζήμενς να δώσει ονόματα, όπως γίνεται από τις έξω κυβερνήσεις. Άσε τη δικαιοσύνη, που ούτε την υποδομή δεν έχει, για τη θέληση, άστα καλύτερα.
Ο χρήστης wolf είπε…
οσο και να σου φανει περιεργο δεν θα διαφωνησω οτι αν πιεζαν ολοι μαζι την ζιμενς θα εδινε τα ονοματα. εχεις προσεξει ομως οτι ουτε το πασοκ επιμενει σε αυτο?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΣΟΚ & ΝΔ τι να πιέσουν; Να βγούν τα άπλυτά τους;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν υπάρχουν στοιχεία για μίζες νεοδημοκρατών, από ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ το πασόκ δεν τις βγάζει στη φόρα; Πρώτα πιάστηκαν να κλέβουν και τώρα λένε "κλέψαμε εμείς αλλά έκλεψαν και οι άλλοι" γι'αυτό σπέρνουν φήμες και σενάρια μέσω των καναλιών τους.
Μπράβο στον εκσυγχρονισμό που έφεραν στη χώρα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριοι μή βιάζεστε, το παιγνίδι τώρα αρχίζει. Η άρνηση Χριστοφοράκου να καταθέσει (είπε ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία πρώτα) επέσπευσε τις εξελίξεις. Όταν αρχίσει να φαίνεται γι'αυτόν η πόρτα του Κορυδαλλού θα κελαϊδίσει, όσους δικηγόρους και άν έχει. Στο μεταξύ θα συνεχίσουν να έρχονται από τη Γερμανία οι δεκάδες υπόλοιποι λογαριασμοί που πιστώθηκαν τις μίζες.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, στο μεταξύ θα οργιάζουν οι φήμες και τα σενάρια, για να πουλάνε και καμμιά διαφήμιση τα κανάλια.