Δυναμικος Γιωργος ξεκαθαριζει. Δεν φευγω οτι και να παρουμε στις ευρωεκλογες. Εγω ειμαι ο Ομπαμα και ο Βενιζελος η Χιλαρυ....


Για τις ευρωεκλογές ξεκαθάρισε ότι έχουν μια ιδιαιτερότητα και ότι η ψήφος είναι χαλαρή και δεν μπορούν να είναι ορόσημο για τίποτα.
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, απέρριψε ως πυροτεχνήματα τα περί ίδρυσης νέου κόμματος ή αλλαγής συμβόλων του ΠΑΣΟΚ, ενώ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τις σχέσεις της Χίλαρι Κλίντον με τον Μπάρακ Ομπάμα στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι στην κρίσιμη στιγμή η πρώην πρώτη κυρία επέλεξε να σταθεί στο πλευρό του Ομπάμα για το καλό της χώρας.
--------------------------------------
Μετα την κουλη δηλωση που ειχε κανει χθες ο Γιωργος για το τι θα γινει αν δεν παει καλα στις ευρωεκλογες σημερα (προφανως το επιτελειο του εκανε καλη δουλεια αυτη τη φορα) ξεκαθαρισε σε οποιον ενδιαφερεται να μαθει οτι δεν θα φυγει οτι και να παρει το κομμα του. Ακομα και πιο κατω απο τις προηγουμενες ευρωεκλογες....
Hot , sexy αλλα και kinky χαρακτηριζεται η δηλωση που παραλληλιζει τον εαυτο του με τον Ομπαμα και τον Benny με τη Χιλαρυ...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλα λόγια να αγαπιώμαστε...
Wolf, μιας και είσαι λαλίστατος και "όλα τα σφάζεις και τα μαχαιρώνεις", πες μας κάτι για την καρατόμηση Ζορμπά και την μετατροπή της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Αρχής Καταπολέμησης μαύρου χρήματος σε υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών!!!!
Ο χρήστης wolf είπε…
δεν θα το αποφυγω το θεμα. μεσα στην ημερα (ελπιζω) να το πιασουμε. απλα θελω να μου εχω στα χερια μου συγκεκριμενα πραματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καραδεξιέ wolf κάνε μια έρευνα με θέμα:ο Βενιζέλος είναι λεσβία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ακου ρε συ 9.50 για να μην τσιμπατε απο την παραπλανηση των μεσων..ο Ζορμπας ειναι 82 χρονων και μεχρι τωρα εκανε τη δουλεια του μια χαρα.Ο νεος νομος που εμεις στον χρηματοπιστωτικο τομεα εφαρμοζουμε ηδη ως οδηγια Mifid απο την εε πρεπει να βαλει εν ενεργεια ανωτατο δικαστικο ως υπευθυνο για την καταπολεμηση του μαυρου χρηματος.Αυτα τα απλα..