Ποιος πληττεται περισσοτερο απο το σκανδαλο Siemens; Τι λενε οι μυστικες δημοσκοπησεις;


απο ελευθερο τυπο.
....Ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ πλήττεται. Σε μυστική μέτρηση που έγινε προκύπτει ότι από την υπόθεση SIEMENS πλήττονται πρόσωπα (30%), το ΠΑΣΟΚ (26%) και η Ν.Δ. (5%).Ειδικότερα ο κ. Παπανδρέου βλάπτεται περισσότερο από όλους σε ποσοστό 38% και ο κ. Καραμανλής βλάπτεται σε ποσοστό 21%. Εχοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι η παράταξη της Ν.Δ. δεν θα υποστεί ως κόμμα φθορά από την υπόθεση SIEMENS......
......- Ο κ. Παπανδρέου, αντιθέτως, γνωρίζει ότι ο χρόνος είναι εχθρός του στην προσπάθεια για ανάκαμψη. Το ΠΑΣΟΚ έχει παγιδευτεί την τελευταία εβδομάδα στην υπόθεση Τσουκάτου και αυτό δεν είναι ευχάριστο. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, με μια καλή για το ακροατήριό του ομιλία, επεδίωξε να απαγκιστρωθεί.
- «Χτύπησε» τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με την ελπίδα ότι οι διαρροές που θα γίνουν στο μέλλον θα αφορούν και τη Ν.Δ.
- Προκάλεσε τον κ. Καραμανλή να πει αν εμπλέκονται «εν ενεργεία» υπουργοί του, με την ελπίδα ότι θα βάλει και πρόσωπα από τη Ν.Δ. στη «φωτογραφία» της κρίσης.
- Υπήρξε για μία ακόμη φορά γενναία αυτοκριτικός.
- Ζήτησε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής τώρα, γιατί προφανώς δεν θέλει να παραμείνει εγκλωβισμένος στην υπόθεση SIEMENS στις αρχές του κρίσιμου γι’ αυτόν 2009, όταν θα επιχειρεί αντεπίθεση.

Σχόλια

Ο χρήστης Kostas Skiadas είπε…
Γιά χρόνια ακούγονται τά ίδια, ότι τούς έβλαψαν τά λάθη, τούς έβλαψαν οί αποφάσεις πού πήραν ή πού δέν πήραν καί πάει λέγοντας. Κατά καιρούς όλο κάτι τούς βλάπτει καί παρ'όλα αυτά είναι όλοι ακμαιότατοι καί ακλόνητοι στίς θέσεις τους.