Mαίνεται ένας αφανής πολεμος, μεταξύ μεγάλων δικηγορικών εταιρειών οι οποίες μπαίνουν δυναμικά στο «παιχνίδι» των αποκαλύψεων.

απο το βημα.
...Μεταξύ αυτών πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν η μεγάλη αμερικανική εταιρεία Debevoice-Ρlimpton, το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλ. Λυκουρέζου που την εκπροσωπεί στην Ελλάδα και ο δικηγόρος κ. Ι. Ματζουράνης , συνήγορος του εκ των υπόπτων στην υπόθεση και πρώην στελέχους του ΟΤΕ κ. Γ.Σκαρπέλη.....
.....Η αμφισβήτηση για τον ρόλο της Debevoice-Ρlimpton «φούντωσε» λίγες ημέρες πριν, όταν από την ελληνική Δικαιοσύνη κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες δύο υπάλληλοι της εταιρείας οι οποίοι είχαν ήδη εξεταστεί στο πλαίσιο του εσωτερικού ελέγχου και είχαν αναφερθεί σε ύποπτα τιμολόγια και παραστατικά με τα οποία δόθηκαν χορηγίες και «δώρα» σε πολιτικό κόμμα και πολιτικά πρόσωπα. Η δικηγορική εταιρεία, όμως, δεν ενημέρωσε για τις καταθέσεις αυτές τον έλληνα εισαγγελέα. Αυτό που δεν έκανε η Αμερικανική Εταιρεία το έπραξαν άλλοι, ενημερώνοντας διά του Τύπου την κοινή γνώμη και ταυτόχρονα τον εισαγγελέα για την ύπαρξη παραστατικών αγοράς ηλεκτρονικού υλικού μεγάλης χρηματικής αξίας που εκδόθηκαν στο όνομα του κ. Κυρ.Μητσοτάκη .
-----------------------------------------
Οπως λεγαμε υπαρχει αρκετα καλη εικονα για το πως και το ποιοι.
Αλλου ειναι τα δυσκολα...

Σχόλια