Δειτε πως εγινε η δουλεια...

απο e-go.gr
Ακολούθησαν οι αποκαλύψεις της 51χρονης Αικατερίνης Τσακάλου, βοηθού του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, αλλά και του προϊσταμένου λογιστηρίου της ελληνικής εταιρείας Κυριάκου Μικέ, που αναδείχτηκαν σε πρόσωπα-κλειδιά στην έρευνα για την υπόθεση της Siemens.
Οι αποκαλυπτικές καταθέσεις που έδωσαν στον εισαγγελέα, είχαν αποτέλεσμα να έρθουν στο φως τα τιμολόγια και τα τραπεζικά έγγραφα που αφορούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Λεωνίδα Δραγουμάνο, αλλά και την Κατερίνα Μητσοτάκη.
Η κ. Τσακάλου, που όπως και ο κ. Μικές έχουν μπει σε πρόγραμμα αμνηστίας της γερμανικής εταιρείας, είχε πει στον εισαγγελέα στην πρώτη της κατάθεση:
«Τα εν λόγω έγγραφα αφορούσαν δωρεές οικοσκευών, τηλεφωνικών κέντρων, χορηγίες σε πολιτικό κόμμα κλπ... Υπάρχει φάκελος, τον οποίο φρόντιζα εγώ προσωπικά, που περιέχει τα ως άνω στοιχεία και τηρείται σήμερα στα γραφεία τα ελληνικής Ζίμενς, απ όπου μπορείτε να τα ζητήσετε (αρμόδιος διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής Ζίμενς σήμερα είναι ο κ. Rudolf Fischer).
Αντίγραφα των στοιχείων αυτών παρέδωσα στον εκπρόσωπο της Debevoise - Ρlimpton»....
.......Τα στοιχεία των προσώπων αυτών, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι πολιτικά, καθώς και του κόμματος που έλαβε χορηγία με επιταγή, βρίσκονται στον παραπάνω φάκελο. Στον φάκελο αυτό βρίσκονται στοιχεία που αφορούν την εκτέλεση των παραγγελιών για τις οικοσκευές, τα τηλεφωνικά κέντρα κλπ., τιμολόγια και γενικά ό,τι αφορά την κάθε επιμέρους περίπτωση. Ο φάκελος αυτός τηρείτο στους χώρους της Διεύθυνσης, σε ξεχωριστό αρχείο, το οποίο ήταν προσβάσιμο στον κ. Χριστοφοράκο και σε μένα, λόγω της ιδιότητός μου ως ιδιαιτέρας του».
------------------------------------------
Συνδεστε τα παραπανω με τα δικηγορικα γραφεια στην Ελλαδα...

Σχόλια