Ο Μακης η εκδικηση που σερβιρεται κρυα και ο Θεμος για κακουργημα....



απο τα νεα
ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ του Θ. Αναστασιάδη κάνει λόγο στην τελευταία του κατάθεση (4 Ιουνίου) ο πρώην συνέταιρός του Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος διατυπώνει την εξής άποψη: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. ο Θ. Αναστασιάδης) κατέφυγε στην ευθεία συναλλαγή με το πρωθυπουργικό περιβάλλον για να καλύψει το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ από τον έλεγχο της ΥΠΕΕ και ταυτόχρονα να αποφύγει το δικό μου δημοσιογραφικό και εταιρικό έλεγχο». ......
....Κομιστής του ροζ DVD στην υπόθεση Ζαχόπουλου θεωρείται από χθες και επισήμως για τις δικαστικές αρχές ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος είναι υπόλογος για το κακούργημα της διακίνησης προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος...
....για την οποία - όπως ορίζει ο νόμος- απαραίτητη προϋπόθεση είναι «βλάβη τρίτου ή σκοπός παράνομου περιουσιακού οφέλους» και τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα χρόνια.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συμπλεγματικός παιδοβούβαλος πρέπει να πληρώσει όχι μόνο για τα προσωπικά δεδομένα αλλά και για τα 5 εκατ. μαύρα που διακινούσε.
(Είναι απίστευτος ο ισχυρισμός του ότι ήταν δικά του από την εργασία και τις επενδύσεις του. Εάν ήταν νόμιμα δικά του γιατί μετέφερε μετρητά τόσο πολλά λεφτά;)
Ο χρήστης undercover gpr είπε…
Μη ξεχάσουμε τον Ανδριανό όμως παίδες .

Αν θυμάστε νομικοί είχαν πει ότι αν κατηγορούταν ο Αναστσασιάδης για κακούργημα θα έπρεπε να κατηγορηθεί κι ο Ανδριανός