Παγκαλος: Καποιοι θα πανε φυλακη για τον ΟΤΕ. Κυβερνηση: Καποιοι θα πανε φυλακη για την Siemens.

απο ελευθερο τυπο
Σε οξύτατη μετωπική σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης από τη μια και των κομμάτων της αντιπολίτευσης από κοινού με τα συνδικάτα από την άλλη οδηγεί η ανακοινωθείσα συμφωνία του ΟΤΕ με την Deutsche Telekom. Σήμερα αναμένεται «μετωπική» στη Βουλή, αφού ο κ. Κ. Καραμανλής κατά την «Ωρα του Πρωθυπουργού» θα απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις των κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Αλ. Αλαβάνου.
Ηδη ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος υποστηρίζει ότι μετά βεβαιότητας κάποιο πολιτικό στέλεχος της συμπολίτευσης θα οδηγηθεί στη φυλακή!.....
........Στον πρώην υπουργό όμως απάντησε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος «σήκωσε το γάντι» κι ανταπέδωσε τα περί φυλακής: «Εκείνοι που θα πάνε φυλακή είναι αυτοί που θα βγουν από το ΠΑΣΟΚ μέσα από τα σκάνδαλα της Siemens. ...
---------------------------------
Γιατι το πασοκ επιμενει τοσο για το ΟΤΕ?
Εχουν αποφασισει να σηκωσουν το θεμα πολυ.
Αιτια ειναι καποιες μετρησεις.
Τι λενε ομως αυτες οι μετρησεις.
Ειναι διφορουμενες.
Διοτι ναι μεν οντως η πλειοψηφια του κοσμου ειναι αντιθετη με την πωληση του οτε αλλα ομως σε αλλες ερωτησεις ο κοσμος λεει οτι δεν εχει καμμια εμπιστοσυνη στην ελληνικη διοικηση.
Δηλαδη ο κοσμος λεει.
Θελουμε ελληνικο οτε αλλα με σωστη Γερμανικη διοικηση.
Πραμα ομως που δεν μπορει να γινει στην πραξη.
Διοτι αμα το ελληνικο δημοσιο εχει την πλειοψηφια και να βαλει στη διοικηση μανατζερ γερμανο παλι το πραγματικο κουμαντο θα το κανουν οι συνδικαλιστες και οι προμηθευτες.
Αρα γιαυτο το πασοκ σηκωνει το θεμα οτε.
Λογω των μετρησεων.
Ο οτε κινδυνευε να γιναι σαν την ολυμπιακη.
Ναι μεν ο κοσμος συχτυριζει και ξερει οτι γινονται ρεμουλες αλλα και δεν θελει να φυγει η ολυμπιακη απο τα ελληνικα χερια.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Nα μεινει σε "ελληνικα χερια"
το managment της μιζας και των προμηθειων.
ειναι εμπειρα και αποτελεσματικα...
τα "ξενα χερια ειναι μαχαιρια"
οχι στο "μαχαιρωμα" της "προοδευτικης" μιζας.