Μακης: Το Mega θα επαιζε το dvd αν το ειχε αλλα ειναι φλωροι και δεν μπορεσαν να το παρουν, αντιθετα τα αλανια της εφημεριδας....


απο το zoygla.gr του Μακη.
Κάποτε έπρεπε να ειπωθούν δύο λόγια για το επίμαχο DVD. Λόγια διαφορετικά, δίχως την πίεση της τρέχουσας επικαιρότητας. Το υλικό του το εμπορεύτηκαν πολλοί, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Ως νύφη πολύφερνος, πέρασε απ' όλους τους πιθανούς και απίθανους γαμπρούς και μια... νύφη της ενημέρωσης.
Η νύφη του Μεγάλου καναλιού, το είδε πρώτη και καλύτερη. Παρά τις φωνές, τους θρήνους και τις διαβεβαιώσεις της για το αντίθετο, η Όλγα όχι μόνον το είδε, αλλά διέπραξε Μέγα λάθος, ενώ το είχε αρνηθεί μετά πάθους δημόσια, να το παραδεχθεί χαμηλοφώνως στις αρχές. Ο Θεμιστοκλής, κατά κόσμον Θέμος, παρά τις φιλίες και την συγκατοίκηση με τον Νικολιτσόπουλο το έμαθε δεύτερος και καταϊδρωμένος. Κάποτε έπρεπε να δοκιμάσει κι εκείνος το πικρό ποτήρι της προδοσίας του κολλητού!...Δεν μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή του, όταν άκουσε από την τηλεόραση (ήμουν εκεί) ότι ο φίλος του, πρίν του πουλήσει εκδούλευση είχε επισκεφθεί την Όλγα...Μπορεί να μου έκρυψε ανοήτως την επαφή του με τον εργατολόγο, το θυμό του όμως για την επιλογή της Τρέμη δεν μπόρεσε να τον κρύψει.
Μετά από αυτό θυμηθείτε πως άλλαξε αμοιβαία η συμπεριφορά του ενός προς τον άλλον. Μόνον έτσι θα μπείτε στο νόημα και θα καταλάβετε πως οδηγήθηκα μετά βεβαιότητος, μαζί με όλες τις άλλες ενδείξεις στο συμπέρασμα ότι δράστης και κομιστής αυτής της άθλιας υπόθεσης ήταν ένα βουλιμικό και αρρωστημένο μόρφωμα που ανοήτως είχα εκλάβει ως μποέμ, εκκεντρικό και ανιδιοτελή συνεργάτη. Το DVD - κάποτε έπρεπε να ειπωθεί και αυτό - θα έπαιζε απο το Μεγάλο κανάλι παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των υπευθύνων.
Δεν έπαιξε γιατί η Τσέκου δεν το έδωσε!...Σε αντίθεση με τους ''φλώρους'' του ΜΕΓΚΑ, τα ''αλάνια'' της εφημερίδας κατόρθωσαν να αποσπάσουν (κλέψουν) το υλικό μέσα από τα χέρια της συμβασιούχου με τον τρόπο που όλοι πλέον γνωρίζετε, προκειμένου να καλυφθεί ο Θεμιστοκλής για τα κλεψιμέϊκα των πέντε εκατομμυρίων Ευρώ και να ανοίξουν τον Ασκό του Αιόλου.
Αν ο Γενικός Γραμματέας δεν είχε πηδήξει απο το παράθυρο, ο Θεμιστοκλής θα τσιμπιόταν ακόμα πως του πέτυχε τέτοιο κόλπο και πολύ πιθανόν να ετοιμαζόταν για το επόμενο colpo grosso...Η Τσέκου παρά τις απέλπιδες προσπάθειές της ούτε διορίστηκε ούτε πήρε τα λεφτά. Ο Νικολιτσόπουλος κατέληξε στη φυλακή και ο κομιστής, αφού έγινε μετοχοϋπάλληλος καταστρέφοντας ό,τι επιμελώς είχε δημιουργήσει όλα αυτα τα χρόνια, περιμένει την εσχάτη των ποινών...

Σχόλια