Οι επαναστατες της συμφορας του ΣΥΡΙΖΑ (Υμηττου) θα πανε τελικα στα σκοπια; Αληθεια ο ΟΤΕ στα σκοπια δεν ειναι κακια πολυεθνικη κυριε Αλαβανε;


Kαταλαβαινω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι εναντιον των πολυεθνικων.
Ο ΟΤΕ δεν ειναι πολυεθνικη?
Πως ο κυριος Αλαβανος μιλαει υπερ ΟΤΕ?
Δεν πινει το αιμα των σκοπιανων?
Εχει καποια θεση συγκεκριμενη αυτο το κομμα?
Ειναι υπερ των πολυεθνικων η κατα?
Υπερ του ΟΤΕ η κατα?
Υπερ της Καλομοιρας η κατα?
Ο ΣΥΡΙΖΑ (Υμηττου) εχει αποψη για τον οτε?
Τελικα μηπως δεν επρεπε καν να εχουμε κανει επενδυσεις στα βαλκανια (πολυεθνικες και εμεις οι καλοι ανθρωποι)?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παει για να "απελευθερωση" τα σκοπια,απο την ιμπεριαλιστικη κατοχη..του οτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aν ήσουνα Σλαβομακεδόνας Γολφ, με το μυαλό που έχεις θα έλεγες ολότελα τα αντίθετα. Ο Αλαβάνος είναι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος που αν και πλούσιος αγωνίζεται για τα δικαιώματα των φτωχών και αν και Έλληνας βλέπει και το δίκιο των γειτόνων. Θα έλεγε τα ίδια κι αν είχε γεννηθεί Τούρκος ή Γάλλος. Είναι οικουμενικός άνθρωπος με πανανθρώπινες αξίες. Δεν είναι κανένα κομπλεξικό εγωιστικό ανθρωπάκι που ταμπουρωμένο μέσα στο Έθνος, κόμμα, τάξη, ποδοσφαιρική ομάδα, θρησκεία φωνάζει για το δίκιο του ποδοπατώντας τα δίκαια των άλλων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Οικουμενικόs άνθρωποs με πανανθρώπινεs αξίεs".Συμφωνώ.Το ΧΡΗΜΑ είναι όντωs μια πανανθρώπινη αξια.Πεσsμου όμωs πωs ακριβώs αγωνίζεται αυτόs ο υπέροχοs επαναστάτηs για τα δικαιώματα των φτωχών;Kρατώνταs τα "φιλέτα" στην Τήνο(τόποs καταγωγήs του) ή μήπωs εκμεταλλευόμενοs τα 16 σπίτια του;Πρέπει ν'..αγωνίζεται πολύ σκληρά όντωs.Μήπωs πάθει τίποτα...Είσαι στο payroll του Σύριζα;Ένσημα σου βάζουν;Πεs καμιά καλή κουβέντα για μένα,κ'εγώ δουλειά ψάχνω.