Στεφανος Μανος: Η τηλεοραση κοβει οποια πληροφορια δεν συμφερει του βολεμενους του συστηματος.


απο καθημερινη.
...Αλλά η τηλεόραση ανήκει στην κατηγορία που δεν θέλει οποιαδήποτε αλλαγή. Βολεύτηκε η τηλεόραση στο σύγχρονο ελληνικό κράτος. Χωρίς κανόνες, χωρίς αρχές, χωρίς άδειες, με μαύρα λεφτά (με την άδεια της κυβέρνησης). Γιατί να θέλει να στηρίξει και να προβάλει οποιαδήποτε αλλαγή;....
...........Στους κάτω ορόφους και στα υπόγεια οι υπόλοιποι. Αμήχανοι, ανασφαλείς, βλέπουν τι γίνεται γύρω τους, αντιλαμβάνονται τα γενικότερα προβλήματα και περιμένουν. Περιμένουν να τους καθοδηγήσει κάποιος. Μάταια όμως, διότι καμιά τίμια και αληθινή φωνή δεν φθάνει σε αυτούς. Ολα τα μηνύματα πνίγονται στα παράθυρα της τηλεόρασης...........
................Η κυβέρνηση πουλάει προστασία, συντήρηση του status quo, με αντάλλαγμα τη διατήρηση της εξουσίας (διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι μόνο στην τωρινή κυβέρνηση, αλλά και στις προηγούμενες). ......
.....Εγραψα άπειρες φορές για τις υποχρεωτικές και βαθιά προκλητικές αμοιβές (με ρήτρα αντικειμενικών αξιών) των συμβολαιογράφων, αλλά οι εύποροι και συντηρητικοί αναγνώστες δεν στενοχωρήθηκαν. Εχουν τα δικά τους προβλήματα, τον δικό τους κόσμο να φροντίσουν. Ο λογιστής όμως των 1.000 ευρώ τον μήνα, που ελπίζει να κάνει μια υπερωρία για να τα βγάλει πέρα, δεν έμαθε ποτέ ότι ένας Αθηναίος συμβολαιογράφος μπορεί εύκολα –με λίγη ώρα δουλειά– να βγάλει 50.000 ευρώ τον μήνα. Το μήνυμα δεν πέρασε ποτέ από το φίλτρο της τηλεόρασης.
--------------------------------------
Οσα δεν λενε ολοι οι ψευτοεπαναστατες τυπου Τσιπρα τα λεει ο Μανος.
Εχουν γινει οι χειροτεροι απο ολους διοτι μπερδευουν τον κοσμο με τα ψευτικα λογια περι επαναστατικοτητας και το μονο που κανουν ειναι να παραπλανουν μικρα παιδια και να κανουν συναυλιες εναντιον της Καλομοιρας.
Μια σοβαρη κριτικη του συστηματος ποιος θα την κανει?
Ποιο κομμα θα μιλησει για αυτα που δεν τολμαει κανεις?
Ποιος θα κραξει τα ξεφτιλισμενα καναλια?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΣΥΝ,ισως οχι συνειδητα,θα παιξει
στρατηγικο ρολο,στην υπερασπιση του
"υπαρκτου καπιταλισμου",των βολεμενων.
Ειναι απαραιτητος στο συστημα.
Για την διατηρηση του status quo.
Οι κρατικοδιαιτοι και οι "ξενοφοβοι" επιχειρηματιες,δεν φοβουνται την αριστερα,την εχουν αναγκη.
Αλλους φοβουνται..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γραφει ο Π.Παπαδοπουλος στο Βημα.

"Στην κυβέρνηση λοιπόν εκτιμούν ότι ο κ. Βγενόπουλος δεν στερείται ακροατηρίου. Προφανώς κάποιοι μπορεί ακόμη και να ελπίζουν ότι την «επανάσταση των φτωχών» θα την προλάβει ένας «Ανένδοτος των δισεκατομμυριούχων» υπό τα χειροκροτήματα της μεσαίας τάξης... "

Καταλαβες ποιους φοβουνται?
Το συστημα "προωθει" για την προστασια του,την "επανασταση των φτωχων",με την συνδρομη του ΣΕΒ-ΚΑΡΤΕΛ,συντεχνιων,κρατικοδιαιτων επιχειρηματιων,ΣΥΝ,κτλ.
Εναντια στην "εξεγερση των δισεκατομμυριουχων",που δεν εχουν αναγκη τον πελατειακο καπιταλισμο,ουτε το κρατος,ουτε τα μμε.
Φοβουνται οτι θα χασουν την χωρα..
Μισουν και τον Καραμανλη,που δεν τους προστατευει,απο τους "φασιστες εισβολεις".