Γερμανος προεδρος Χορστ Κελερ: Να συμμαζευτουν οι τραπεζιτες.

απο καθημερινη.
Οι διεθνείς αγορές έχουν γίνει «τέρατα που πρέπει να συμμαζευτούν», δήλωσε ο Γερμανός πρόεδρος, Χορστ Κέλερ, συγκρίνοντας τους τραπεζίτες με τους αλχημιστές, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για «τη μαζική καταστροφή των περιουσιακών στοιχείων».
Πρόκειται για μία από τις πιο σκληρές δηλώσεις ενός Ευρωπαίου ηγέτη από τότε που ξεκίνησε η πιστωτική κρίση εξαιτίας επενδύσεων στην αγορά ενυπόθηκων δανείων υψηλού ρίσκου στις ΗΠΑ.
Ο Χορστ Κέλερ, που στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF), ζήτησε αυστηρότερες ρυθμίσεις και την αναδιάρθρωση του «τραπεζικού πλαισίου της ηπειρωτικής Ευρώπης». Ο Γερμανός πρόεδρος κατήγγειλε και τους υψηλούς μισθούς των μάνατζερ ως έναν από τους παράγοντες της κρίσης και κατηγόρησε τους τραπεζίτες ότι δρουν ανεύθυνα....
-----------------------------
Ολοι πρεπει να συμμαζευτουν.
Ειδικα εδω στην Ελλαδα
Αντι να συζηταμε περι ανεμων και υδατων ποντικων και γατων θα επρεπε και εδω να μιλησουμε για αυτους που εχουν φερει τον κοσμο σε απελπισια απο την απληστια τους.
Οι τραπεζες ειναι απο αυτους.
Θα επανελθουμε στο θεμα των τραπεζων στην Ελλαδα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καποιοι κυριοι ονοματα δεν λεμε
νομιζουν οτι τα καταναλωτικα προιοντα και ειδικα τα τροφιμα,ειναι σαν τα σαπακια της σοφοκλεους που εκαναν limit up καθε ημερα.
εχουν βαλει στοχο με την δικαιολογια της αυξησης των τιμων του πετρελαιου να ξαναζησουμε το
επος του 99 στην αγορα τροφιμων.