Ο Αλεξης θα χτυπησει τη γροθια στο τραπεζι του ΣΥΝ; Το σκορποχωρι που λεγεται ΣΥΝ θα γινει κομμα;


απο ελευθερο τυπο.
Σκληρή γραμμή και σύγκρουση με όλους, εσωκομματικούς αντιπάλους, αλλά και συμμάχους, επιλέγει ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, με στόχο να «περάσει» μέσα στο κόμμα του τη σύσταση Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού, αλλά και Κώδικα Δεοντολογίας εμφανίσεων των στελεχών στα τηλεοπτικά παράθυρα.
Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ εμφανίζεται αποφασισμένος να μην ενδώσει ούτε στις αντιρρήσεις της Ανανεωτικής Πτέρυγας, αλλά ούτε και στις πιέσεις που ασκούν για συγκεκριμένα θέματα κορυφαία στελέχη της δικής του εσωκομματικής τάσης, του Αριστερού Ρεύματος.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει το πρώτο στίγμα των προθέσεών του αύριο, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία εκτιμάται ότι θα κινηθεί σε υψηλούς τόνους και σε λεπτές πολιτικές ισορροπίες.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ θα εισηγηθεί τη συγκρότηση οκταμελούς οργάνου Πολιτικού Σχεδιασμού, πρόταση που όμως βρίσκει απέναντί όλους τους «ανανεωτικούς», αλλά και κορυφαία στελέχη του Ρεύματος, όπως ο κ. Παν. Λαφαζάνης.
----------------------------------------
Αν οντως ο Τσιπρας σηκωσει τους τονους και επιβαλλει μια στοιχειωδη πολιτικη πειθαρχια στο σκορποχωρι που αποκαλειται ΣΥΝ αυτο θα αλλαξει αρδην τα δεδομενα στο πολιτικο παιγνιδι.
Ο ΣΥΝ δεν ειναι ακριβως κομμα.
Ειναι μαζεμενοι πολλοι καλοι και ευγενικοι ανθρωποι που τσακωνονται και διαφωνουν για το αν ειναι δημοκρατικο να πηγαινει στην τουαλετα ο προεδρος του κομματος χωρις να ψηφισουν ολες οι συνιστωσες.
Θα καταφερει ο Τσιπρας να το κανει κανονικο κομμα?
Μπορει?
Και θα αλλαξει το χαλι που υπαρχει τωρα να εμφανιζεται οποιος γουσταρει στα παραθυρα και να λεει οτι θελει?
Αν ο ΣΥΝ γινει κανονικο κομμα αυτο θα ειναι η ειδηση της δεκαετιας.....
Για να δουμε Αλεξη....

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Μια χαρα θα τα παει ο Αλεξης...
Ο χρήστης Dimitris Tsakalias είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Dimitris Tsakalias είπε…
Καλύτερα να μην κάνει τον ΣΥΝ πιο κόμμα, αλλά να γυρίσει την πλάτη στην πυραμιδική δομή. Οι καιροί αλλάζουν.