Το Τουρκικο ΥΠΕΞ πιο συγκρατημενο απο τον ΣΥΡΙΖΑ (Υμηττου). Πως η πολιτικη αφελεια (του φραπε) γινεται εργαλειο στα χερια αντιπαλων.

απο e-go.gr.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει ότι το «ελληνικό έθνος βασίζεται στην αρχή ότι ανήκει στην ελληνική φυλή και στην ελληνορθόδοξη εκκλησία» και στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής για «ομογενοποίηση» αρνείται την εθνική ταυτότητα σε άλλες ομάδες.
Εκφράζεται μάλιστα η απορία για το ποια ήταν η «μοίρα των Αλβανών, των μουσουλμάνων Αλβανών, των Βλάχων, των Μακεδόνων, των Βουλγάρων, των Εβραίων και των Τούρκων» προκειμένου να επιτευχθεί η εθνική ομοιογένεια...
Αναγορευμένος σε συνήγορο των Σκοπιανών, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών μάλιστα ζητά απαντήσεις, όπως αναφέρει, στο ερώτημα «πώς επιτεύχθηκε ομοιογένεια στην ελληνική Μακεδονία, όταν η εθνική ποικιλότητα επιβιώνει ακόμη στη Δημοκρατία της Μακεδονίας...».
-----------------------------------------
Θελω να τονισω εδω οτι δεν θεωρω τα παιδια του ΣΥΡΙΖΑ εχθρους η αλλα γραφικα.
Απλα πολιτικα αφελεις στα ορια της (πολιτικης) βλακειας.
Οταν στη γειτονια μας δινονται μαχες και παιζονται τεραστια γεωπολιτικα συμφεροντα πανω σε θεματα αυτοπροσδιορισμου εισαι (πολιτικα) βλαξ αν δινεις στοιχεια και επιχειρηματα στον εχθρο σου.
Δεν εχω καμμια αμφιβολια για τις προθεσεις των παιδιων αυτων.
Αλλα ειναι αφελεις.
Μιλανε για ωραια αλλα ανεδαφικα πραματα.
Το κατω ολοι οι στρατοι ειναι ενα ωραιο συνθημα.
Ενα ωραιο οραμα.
Ποιος μπορει να διαφωνησει?
Η ποιος μπορει να διαφωνησει αν ο ταδε ξυπολητος θελει να αυτοπροσδιοριζεται ως Αρειανος η ως Αυνανιστης.
Δεν παει να κοψει το λαιμο του στο κατω κατω?
Χεστηκαμε.
Το θεμα μας ομως ειναι κατα ποσο η πολιτικη αφελεια ορισμενων εδω στην Ελλαδα οι οποιοι γραφουν στον υπολογιστη τους διαφορα μεταξυ δυο φραπεδων μπορουν να γινουν εργαλειο εξωτερικης πολιτικης για καποιους αλλους που δεν ειναι και τοσο αφελεις.
Εκτος και αν στον συριζα (υμηττου) πιστευουν οτι το τουρκικο υπεξ ασπαζεται τις αποψεις τους και γιααυτο γραφει τα ιδια.
Μπορει ναναι και ετσι...
Διοτι το να μιλανε οι Τουρκοι για αρνηση εθνικης ταυτοτητας ειναι τοσο αστειο οσο και αυτα που λεει ο συριζα (υμηττου).

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς ... οι ΕΝΤΟΣ ανισόρροποι Έλληνες είναι ΠΙΟ επικίνδυνοι από τους χειρότερους εχθρούς μας.
Δεν νοιώθουν ΚΑΜΙΑ ανάγκη να απαντήσουν στις παπαριές των Σκοπιανών και των Τούρκων αλλά μόνίμως προσπαθούν να απαντήσουν στους Χρυσαυγίτες και τους Δωδεκαθειστές.
Για το ΣΥΡΙΖΑ...το Μακεδονικό είναι παντελώς 'αγνωστο. Δεν έχουν ιδέα πόσο υπέφερε η Μακεδονία και ότι εδώ οι πόλεμοι δεν ήταν απλά εμφύλιοι αλλά ΕΝΔΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ.
Έτσι για αυτούς το να χαρίσουν το όνομα στα Σκόπια θα αποτελέσει μία νίκη ενάντια στους χρυσαυγίτες και τους υπερ-εθνικιστές και μία νίκη της πολυπολιτισμικότητας.
Δυστυχώς οι απόψεις των Μακεδόνων φτάνουν στους 5.000.000 Αθηναίους μέσα από το φιλτράρισμα που επιβάλλουν οι γνωστοί νταβατζήδες της ενημέρωσης. Για τους περισσότερους Αθηναίους ... οι ΜΟΝΟΙ που είναι φανατισμένοι με τη Μακεδονία είναι ο Ψωμιάδης, ο Ζουράρις κι ο Άνθιμος. Δυστυχώς ΔΕΝ πρόσεξαν τις δημοσκοπήσεις, ΔΕΝ υποψιάστηκαν ότι μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες Μακεδόνες ακαδημαικοί που μπορούν να εκφραστούν καλύτερα από τους προαναφερθένετες και επίσης ΔΕΝ τους βάζει σε σκέψεις ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Μακεδόνας δεν κατηγόρησε τους ανωτέρω "αυθόρμητους" για ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι ηγέτες μας είναι ότι η αδιαφορία για τη Μακεδονία θα ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ το ρήγμα με την Αθήνα. Οι Μακεδόνες θα αισθανθούν ότι πρέπει τα δίκια τους να τα υπερασπισθούν μόνοι τους. Άλλωστε αυτή είναι η επιχειρηματολογία των αυτονομιστών φιλοσκοπιανών. " Η αγελάδα που λέγεται "Μακεδονία" που την αρμέγει η Αθήνα όπου ΔΕΝ παράγεται τίποτα παρά μόνο γίνεται η μοιρασιά της μίζας κλπ".
Και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι δήθεν κατά του Ιμπεριαλισμού αλλά θεωρεί ότι ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ οι Αμερικάνοι με τη Γιουγκοσλαβία κι όλα έγιναν για το καλό των ανθρώπων. ΣΥΡΙΖΑ όμως σημαίνει και Indymedia...άρα George Soros και πάει λέγοντας.
Επίσης ελπίζω να προσέξατε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στα μεγάλα συλλαλητήρια των ομογενών μας και ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρθηκαν στην επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία.
Οτιδήποτε ΔΕΝ εξυπηρετεί τους ΑΜερικάνους ...απλά συγκαλύπτεται.

Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τα ΣΚΟΠΙΑ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !



Μεγαλειώδεις διαδηλώσεις Ελλήνων της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ με συμμετοχή 40.000 διαδηλωτών για τη Μακεδονία μας...
αποσιωπήθηκαν από ΟΛΑ τα ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ;;; Για να ΜΗΝ βάλουν ιδέες και στους Έλληνες και πάρουνε τους δρόμους!


Τι έγραψαν για τον Τζορτζ Σόρος τα INDYMEDIA της Αργεντινής;


Γιατί συμπλέουν με τον Soros τα Ελληνικά Υπουργεία και συγχρηματοδοτούν φιλοσκοπιανά project;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τζίμη άσε τις ιστορίες με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι άνθρωποι είναι ρεαλιστές. Αυτό
που έγραψε το τούρκικο ΥΠΕΞ είναι εξ΄
ολοκλήρου αληθινό. Τό όνομα θάναι αυτό. Τα υπόλοιπα είναι πορδές από την αχώνευτη φασουλάδα της πατριδοκαπηλείας, Για παραδ. Ανθιμος
Παπαθεμελής, Τζουράρις ,και οι του ΛΑΓΟΣ .
Υγειαν να έχεις.