Aν σκεφτουμε οτι το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπουσε ο Παπουτσης και η Κατσελη και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασακης παλι καλα που ο Βγενοπουλος δεν τους πηρε τα πορτοφολια.


Γραφει ο Πρετεντερης.
Το ναυάγιο αυτό έχει δύο πλευρές:
Πρώτα, την αναμενόμενη. Είναι η υπεροχή του ανθρώπου που γνωρίζει το αντικείμενο και έχει χειριστεί μια υπόθεση απέναντι σε μια ομάδα ανθρώπων που ούτε το αντικείμενο γνωρίζουν, ούτε έχουν καταλάβει την υπόθεση. Υποθέτω ότι κάθε φορά που ο Βγενόπουλος ακούει όσα λέγονται στη Βουλή για τον ΟΤΕ, θα γελάει πιο πολύ και απ΄ όταν βλέπει Λαζόπουλο. .....
......Αν λάβει κανείς υπόψη ότι στην κουβέντα το ΠαΣοΚ εκπροσωπούσαν ο Παπουτσής με την Κατσέλη και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης , πάλι καλά που ο Βγενόπουλος δεν τους πήρε και τα πορτοφόλια.....
......Και όσο το πολιτικό προσωπικό εξακολουθεί να απαρτίζεται από προϊόντα του κομματικού σωλήνα και από αυλικούς του εκάστοτε αρχηγού, οι Βγενόπουλοι δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν.
-------------------------------------
Το πολιτικο προσωπικο στη χωρα μας ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου.
Ο κοσμος το ξερει και γιαυτο τους περιφρονει τοσο πολυ.
Μερικοι απο αυτους στις παλιες κοινωνιες θα ηταν οι γελωτοποιοι του χωριου.
Πολλα απο αυτα που γινονται απο πολιτικους στεκονται ανετα σαν σεναρια κωμωδιας.
Αυτο ειναι κοινο μυστικο.
Το αλλο κοινο μυστικο ειναι η ανεπαρκεια των δημοσιογραφων.
Μερικα απο τα μεγαλα αστερια της δημοσιογραφιας σημερα κανονικα δεν κανουν ουτε για σκουπιδιαραιοι.
Γιαυτο ο κοσμος τους περιφρονει και αυτους.
Ακομα και σε μια φιλικη συναναστροφη να ηταν ο Βγενοπουλος μπροστα στην συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτικων και των δημοσιογραφων παλι το ιδιο θα γινοταν.
Ισως εκει να ηταν και χειροτερα.
Γιατι βεβαια αν ο Βγενοπουλος ελεγε ολα οσα πραγματικα σκεφτεται μπορει ο κοσμος να επαιρνε τους πολιτικους με τις ντοματες.
Κυριολεκτικα ομως.
Οχι μεταφορικα οπως τωρα...
ΥΓ Και οταν μιλανε στη βουλη Γιαννη μου πολυς κοσμος γελαει πιο πολυ απο τον Λαζοπουλο οχι μονο ο Βγενοπουλος.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προφανώς, κατά τον "στρατηγό" χωρίς φαντάρους, η μόνο - επείγουσα όπως φαίνεται- λύση είναι η αποχώρηση του υφιστάμενου πολιτικού προσωπικού (ειδικώς μάλστα αυτού που εκπροσωπεί τον ΣΥΝ και τον Παπανδρέου) και η αντικατάστασή του με...το καλολαδωμένο μεγαλο - δημοσιογραφικό προσωπικό, που "και τα θέματα ξέρει καλά και...πως να τα παίρνει από όλους".
Η εξέλιξη αυτή "θα ήταν μια κάποια λύσις", αλλά έλα που κανείς δεν ασχολείται στη χώρα με τον καημό του "στρατηγού"...