Τα Νεα: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΦΛΙΑ. Η πυρηνική ενέργεια, η μοναδική δυνατότητα.


ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΦΛΙΑ. Η πυρηνική ενέργεια, η μοναδική δυνατότητα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και εμένα με πιάνει τρόμος. Κι μένα μου κόβονται τα γόνατα. Όμως είναι φτηνότερη στην παραγωγή, λιγότερο ρυπογόνος και ρεαλιστική προοπτική απεξάρτησης από πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Όσο για τη σεισμικότητα του ελληνικού τοπίου, αυτό το επιχείρημα γκρεμίζεται με το πρώτο φύσημα. Αγαπητοί μου, είμαστε περικυκλωμένοι από γειτονικά εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας. Μην ακούω χαζομάρες. Σε μια βάρκα κολυμπάει ο πλανήτης, πόσω μάλλον χώρες που στεγάζονται στο ίδιο «σπίτι».
Και κάτι ακόμα για τους πουριτανούς της οικολογίας και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Στην πράξη φίλε να το αποδείξεις. Εσένα το λέω που καταναλώνεις άσκοπη ενέργεια και τα πάντα στο πέρασμά σου κοπρίζεις. Και μολύνεις και ανάλγητους πολιτικούς ψηφίζεις και ύστερα στα λόγια το Περιβάλλον υποστηρίζεις. Στη θέση σου θα ΄τρεχα στον κοντινότερο ψυχίατρο μπας και θεραπευτώ από σχιζοφρενικό σύνδρομο!
---------------------------------------------
Το βαζω χωρις σχολια.
Ειμαστε κοντα στο να καταριφθει ενας απο τους μεγαλυτερους μυθους στην Ελλαδα.
Αν θελετε ριξτε μια ματια και στα τελευταια σχολια.
Ειναι πολυ καλα και πανω στο θεμα με στοιχεια.
Σε πρωτη ευκαιρια θα τα χρησιμοποιησουμε και εμεις.
Τι ειναι λοιπον προοδευτικοτητα?
Ο ΣΥΝ που περνιεται για προοδευτικο και μοντερνο κομμα ποσο πισω ειναι στον τροπο σκεψης του?
Η προοδευτικοτητα ειναι το να κανεις συναυλιες εναντιον της Καλομοιρας?
Κριμα Αλεξη....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η πυρηνική ενέργεια είναι η μόνη διέξοδος για να σωθούμε από τις σχεδόν μη αναστρέψιμες επιπτώσεις των ορυκτών καυσίμων (πετρέλαιο, λιθάνθρακες, κλπ) στο περιβάλλον.
Δυστυχώς τα πετρελαϊκά καρτέλ που ελέγχουν τα ΜΜΕ μας καταδικάζουν στην οπισθοδρόμηση ακόμη και σε σύγκριση με τις πρώην κομμουνιστικές χώρες και την Τουρκία.
Η προπαγάνδα έχει βαθειές ρίζες και δεν θα αντιστραφεί παρά μόνο όταν αποκτήσει καθαρά πυρηνικά εργοστάσια και η τελευταία τριτοκοσμική χώρα, όπως η Αλβανία.
Η πλάκα είναι ότι θα μας πουλάνε το ηλεκτρικό τους ρεύμα πανάκριβα και εμείς θα αναρωτιόμαστε πως γίνεται να έχουμε ακόμη οικονομικά προβλήματα το 2030.
Περαστικά μας.