Η ελευθεροτυπια ονειρευεται την καλυψη της διαφορας τον ... Σεπτεμβριο.


απο ελευθεροτυπια.
«Τον Σεπτέμβριο πρέπει να είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε ακόμη και μία ισοψηφία με το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις».
Η πρόβλεψη κορυφαίου στελέχους της Ν.Δ. μπορεί να μην βρίσκει σύμφωνους πολλούς στη Ρηγίλλης, απηχεί όμως την ανησυχία πολλών βουλευτών που βλέπουν την ακρίβεια και την καθημερινότητα να ροκανίζουν την κυβερνητική επιρροή. «Η διαφορά σήμερα είναι γύρω στις 3 μονάδες κι αρκούν μια μικρή υποχώρηση της Ν.Δ. και μία αντίστοιχη άνοδος του ΠΑΣΟΚ, λόγω επιστροφής ψηφοφόρων που κινούνταν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, για να έρθουν τα δύο κόμματα, σε απόσταση αναπνοής», όπως επισημαίνει ο έμπειρος περί τα εκλογικά συνομιλητής μας.
-----------------------------
Τη στιγμη που ακομα και ο Γιαννης σημερα παραδεχεται οτι η διαφορα (η πραγματικη οχι αυτη που μιλαει η ελευθεροτυπια στις 3 μοναδες) ειναι στις 5 μοναδες και πανω καποιοι ονειρευονται και κανουν οι ιδιοι ασκησεις θαρρους.
Σε αλλη στηλη η ελευθεροτυπια μιλαει για συμφωνημενη αλλαγη ηγεσιας στο πασοκ αν η διαφορα υπερβει ενα οριο.
Και οι τα δυο ρεπορταζ ειναι εσφαλμενα.
Η διοφορα ειναι στις 5 μοναδες και παραπανω και τον Σεπτεμβριο δεν θα μειωθει.
Το σχεδιο πασοκ ηταν αυτο (η μειωση στη μοναδα που λεει τωρα η ελευθεροτυπια) να γινει τον Ιουνιο αλλα δεν τους βγηκε με τιποτα.
Και.
Ντηλ στο πασοκ υπαρχει αλλα οχι για αλλαγη ηγεσιας.
Απλα και ο Βενιζελος ειδε οτι δεν τον συμφερει ουτε αυτον να πεσει κιαλλο το πασοκ διοτι ο ΣΥΝ δεν συμμαζευοταν με τιποτα.
Ουτε τωρα συμμαζευεται εξαλλου.
Θα γινει μαχη για την ηγεσια στο πασοκ και παλι.
Μεχρι τοτε το πασοκ θα κοιταζεται στον καθρεφτη και θα φανταζεται οτι ειναι η πιο ομορφη κοπελα του κοσμου.(και οτι η διαφορα οπου ναναι θα μειωθει).

Σχόλια