Η διαφορα στις 6 μοναδες ο ΣΥΝ στο 17,5% (puplic issue). Poor John.


απο σκαι.
.... Σύμφωνα με το Βαρόμετρο, το κόμμα της ΝΔ εξακολουθεί να προηγείται στην πρόθεση ψήφου του ΠΑΣΟΚ κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες.
Ωστόσο, το εντυπωσιακό στοιχείο της δημοσκόπησης είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται ως το δημοφιλέστερο απ΄ όλα τα κόμματα και το καλύτερο της αντιπολίτευσης, ενώ ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας αναδεικνύεται δεύτερος καταλληλότερος για την πρωθυπουργό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 58% θετικές γνώμες και ακολουθεί η ΝΔ με 39%, το ΠΑΣΟΚ με 36%, το ΚΚΕ με 31% και ο ΛΑΟΣ με 27%. ....
....Μία ακόμη πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα ποιό είναι το καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 32% μειωμένο κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την μέτρηση του Απριλίου.Ακολουθεί ο ΛΑΟΣ με ποσοστό 15%, το ΠΑΣΟΚ με 14% (ενισχυμένο κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες), όπως και το ΚΚΕ .
Παγιωμένη στις έξι ποσοστιαίες μονάδες εμφανίζεται η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου.
Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 37%, το ΠΑΣΟΚ 31%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17,5%, το ΚΚΕ 7% και ο ΛΑΟΣ 4,5%.
Με βάση αυτά τα ποσοστά η κατανομή των εδρών στη βουλή δεν δίνει αυτοδυναμία σε κανένα κόμμα καθώς η ΝΔ θα είχε 139 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 83, ο ΣΥΡΙΖΑ 47, το ΚΚΕ 19 και ο ΛΑΟΣ 12.
------------------------------
Μπραβο Αλεξη.
Δεδομενου οτι η διαφορα ηταν γνωστη εδω και καιρο ολο το ενδιαφερον ηταν στη μαχη ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ.
Φαινεται οτι ο Αλεξης αντεχει.
Και τα ποιοτικα του ειναι καλα.
Με τι καρδια θα κανει αποψε εκπομπη ο Γιαννης?
Ραγιζει αποψε η καρδιαααα....
Αλλη μια δημοσκοπηση εμεινε και μετα διακοπες...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
san an einai poly tsimphmena ta pososta toy syriza!!Gia mena toys teleytaioys mhnes o syn peftei.Apokleietai na exei 17% se prouesh pshfoy.nomizw oti einai konta se dipshfio pososto (10%)alla oxi sta epipeda poy ton emafanizoyn oi dhmoskophseis.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η public issue είναι η εγκυρότερη εταιρεία δημοσκοπήσεων, δοκιμασμένη σε 7 εκλογικές αναμετρήσεις, ΠΡΩΤΗ πάντα στην ακρίβεια των προγνώσεων. Λυπάμαι κύριε με τα Greeklish (Ο Γιωργάκης είστε ή ο Νίκος;) αλλά ποιός νοιάζεται gia sena όταν μιλά η public issue;