4 μηνες μετα την εκλογη του ο Τσιπρας αποκτα το δικο του γραφειο προεδρου. Βαλε και 5-6 να μαθει τη δουλεια κλπ σε κανα 4αρι χρονια θαναι ετοιμος.


απο βημα.
Με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών από την ανάδειξη του κ. Αλ. Τσίπρα στο ανώτατο κομματικό αξίωμα....
...Ο 33χρονος πρόεδρος του ΣΥΝ έπειτα από μία περίοδο εσωκομματικών διαβουλεύσεων, εκ των οποίων δεν έλειψαν οι τριβές και οι διαφωνίες, αποκτά πλέον το δικό του γραφείο προέδρου, ώστε να συντονίζονται καλύτερα οι δραστηριότητές του, θα... προσφέρει «πρωινό καφέ» σε επίλεκτα στελέχη του κόμματος για να εξετάζουν τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και θα έχει στο πλευρό του νέα όργανα - εκτός της Πολιτικής Γραμματείας - όπως η Επιτροπή Πολιτικής Τεκμηρίωσης, η οποία θα έχει γνωμοδοτικό - συμβουλευτικό ρόλο, αλλά και η Εκτελεστική Γραμματεία, η οποία θα ελέγχει την υλοποίηση των (φιλόδοξων) αποφάσεων του κόμματος.
Η «γενιά των 30ρηδων» θα συμβαδίσει με τα πιο έμπειρα στελέχη της «παλαιάς γενιάς» και ο πρόεδρος του κόμματος θα επιδιώξει να προσαρμόσει την πορεία του κόμματος στις «νέες συνθήκες» οι οποίες, όπως εκτιμούν στην Κουμουνδούρου, διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα για τον ΣΥΝ, εγείροντας νέες προκλήσεις και δυσκολίες.
-----------------------------------------
Μεχρι να συμμαζευτουν , μεχρι να μαθουν τη δουλεια θα εχουν γυρισει παλι εκει απο οπου ξεκινησαν οποτε τσαμπα κοπος.
Εκτος και αν σοβαρευτουν.
Ο κοσμος (ενα 17,5% σιγουρα) περιμενει να δει.
Διοτι αυτα που ειδε μεχρι στιγμης μονο για παραπολιτικα κανουν.
Οπωσδηποτε δεν ειναι πολιτικη κομματος 17,5%.
Αριστεριστικη ομαδα και αν.
Αυτοι σε αυτα που λενε ειναι σοβαροι και εχουν και επιγνωση...

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Δηλαδη,μια απο τα ιδια με τον Γιωργακη....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλω να ρωτήσω, η ΝΔ είχε ή έχει πρόγραμμα; Είχε ποτέ πει πως θα πουλήσει τον ΟΤΕ σε ξένους; Είχε πει πως θα πουλήσει τα λιμάνια; Ο Συριζα πάνω από όλα είναι κόμμα ευαισθητοποίησης των πολιτών σε ζητήματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, το περιβάλλον, η Τέχνη κλπ Δεν υπάρχει ο συσχετισμός δυνάμεων για να κυβερνήσει, ούτε πρόκειται