200.000 πολιτες Πασοκοι ψηφισαν και ειναι εδω. Η ηγεσια του ΠΑΣΟΚ ομως (ΓΑΠ-Βενιζελος) τους εχει προδωσει για τις καρεκλες.

απο τα νεα.
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ των προηγούμενων αναμετρήσεων και χωρίς σημαντικά προβλήματα κύλησαν αυτήν τη φορά οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων περιφερειακών οργάνων σε συνολικά 1.300 οργανώσεις. .....
......Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι όπου στήθηκαν κάλπες δεν υποστηρίχθηκαν οι εκλεκτοί παπανδρεϊκών και βενιζελικών, καθώς σχεδόν σχεδόν στο σύνολο της περιφέρειας κατατέθηκαν υποψηφιότητες για τη θέση του γραμματέα από «εκπροσώπους» είτε της μίας είτε της άλλης πλευράς........
.......Πάντως, χθες το βράδυ οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για τον βαθμό της συμμετοχής μελών και φίλων στις διαδικασίες εκτιμώντας ότι ο αριθμός των ψηφισάντων μπορεί να φθάσει και τις 200.000.....
-----------------------------------------
Ο κοσμος δεν πρεπει να πεφτει στην παγιδα και να μισει τον διπλανο του που υποστηριζει πχ το πασοκ η αντιθετα οι πασοκοι να μισουν του ΝΔκρατες κλπ.
Το πασοκ ειναι ενα μεγαλο κομμα.
Οι φιλοι του ειναι σαν τους φιλους της ΝΔ.
Ζουν με τον ιδιο τροπο βγαζουν τα ιδια λεφτα εχουν τα ιδια προβληματα.
Η ηγεσια του ΠΑΣΟΚ ειναι για κλαματα.
ΓΑΠικοι και Βενιζελικοι τσακωνονται για τις καρεκλες
ενω απο κατω ο κοσμος (που ειναι ειλικρινης και πιστευει) περιμενει απαντησεις.
Οπως οι ΝΔκρατες μερικα χρονια πριν εβλεπαν την ηγεσια τους να ειναι ανικανη και αισθανονταν απογοητευση το ιδιο τωρα οι πασοκοι βλεπουν τι γινεται και δεν πιστευουν στα ματια τους.
Τι φταιει ο πασοκος διπλα μας που βλεπει τα χαλια του κομματος του και προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα και βριζει τον ΝΔκρατη για να ξεσπασει καπου ενω μεσα του ξερει την αληθεια.
Οτι η ηγεσια του (ΓΑΠικοι-Βενιζελικοι) ειναι αναξιοι να ηγουνται ενος μεγαλου κομματιου του ελληνικου λαου.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι φταίει ο πασόκος και ο νεοδημοκράτης που περιμένουν πως και πως να πάρει το κόμα τους την εξουσία για να γλείψουν κι αυτοί κάποιο κοκαλάκι ή κάποιο μεγάλο ψαχνό. Σωστά. Και στο βωμό αυτό, σκασίλα τους αν τα δυο κόμματα γκρεμίζουν τη χώρα. Η δουλίτσα μας να γίνει και γαία πυρί μιχθήτω.