Βγενοπουλος story η πως η παραπληροφορηση στην Ελλαδα παει συννεφο...

απο in.gr
Την προσφυγή της Marfin Investment Group (MIG) στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου του ΣΥΝ κ.Αλέξη Τσίπρα και του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel με στόχο «την αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειας της MIG και των 52.000 εργαζομένων της» για δυσφήμηση σχετικά με τον ΟΤΕ, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνέντευξη Τύπου.
«Εφόσον αυτά που είπε εναντίον μας, δεν τα είπε με δόλο, ας κάνει έστω και τώρα μια αναλυτική εξέταση των γεγονότων και των στοιχείων που υπάρχουν και θα είναι πραγματικά μια πράξη πολιτικής ανδρείας να ανακαλέσει και να μας αποκαταστήσει. Με την αγωγή αποζημίωσης διεκδικούμε από τον κ. Αλ.Τσίπρα 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δεσμευόμαστε να εισφέρουμε ως χορηγία στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Βγενόπουλος.
«Σε κάθε περίπτωση, στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα στοχεύουμε να δικασθούν ηθικά και όλοι αυτοί που σήμερα καλύπτονται από τη βουλευτική ασυλία»,
Επίσης ο κ. Βγενόπουλος ανέφερε ότι η MIG κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη για 150 εκατ. ευρώ κατά του Star Channel.
Ο κ. Βγενόπουλος είπε ότι «το Star Channel, μη ειδησεογραφικό κανάλι, έκανε σε μικρό χρονικό διάστημα 95 δυσφημιστικές αναφορές στην εταιρεία μας και ανακάλυψε μέχρι και ότι γίνονται έρευνες ότι τα χρήματα της MIG, που επενδύθηκαν στον ΟΤΕ, προέρχονται από την 'αλβανική μαφία' και οι δημοσιογράφοι φώναζαν ενθουσιασμένοι 'βρωμάει, βρωμάει'».
------------------------------
Η παραπληροφορηση στην Ελλαδα παει συννεφο.
Δεν ειναι οτι ο καθενας λεει οτι θελει.
Αυτο καλως υπαρχει και ο καθενας πρεπει να ειναι εντελως ελευθερος να λεει τις εκτιμησεις και τις αποψεις του.
Ομως οταν λες πραματα που ενδεχομενως απλα υποψιαζεσαι η εκτιμας δεν μπορεις να τα παρoυσιαζεις σαν γεγονοτα.
Τα ψεματα πανε συννεφο στην Ελλαδα.
Πολλα που περασαν στον κοσμο σαν γεγονοτα ηταν απλα ψεματα.
Υπαρχει πολυ πεδιο πανω σε αυτο.
Πολλοι στην Ελλαδα φτιαχτηκαν λεγοντας απλα ψεματα στον κοσμο εν γνωσει τους.
Καποια απο αυτα τα μεγαλα ψεματα τυχαινει να τα γνωριζουμε.
Ισως (αν θελουν και οι πρωταγωνιστες τους) να τα πουμε καποτε.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω σε αυτην τη φαση ειμαι με τον βγενοπουλο.Δεν μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει χωρις συνεπειες.Καποια παπαγαλακια της αντιπολιτευσης βλεπουν σκανδαλο.Για μενα οι συγκεκριμενοι κυριοι ειναι το λιγοτερο ασχετοι με την εννοια της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ αγορας και πως λειτουργει.Ακουγα μαλιστα την κ Κατσελη(σκιωδης υπουργος οικονομικων του πασοκ) στον 9,89 να λεει το εξης αμιμητο:Επρεπε λεει το κρατος να αγορασει ενα επιπλεον 23% του οτε απο το χρηματιστηριο και μετα να το μεταπουλησει στους γερμανους!!!!Με αλλα λογια να γινει το κρατος κερδοσκοπος!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!