O συντροφος Πουτιν χτυπησε 25χρονη (κορμαρα). Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται.

απο ελευθερο τυπο
Η εφημερίδα «Moscow Correspondent» αναφέρει ότι ο 52χρονος πρόεδρος της Ρωσίας (αποχωρεί τον Μάιο) θα παντρευτεί τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη της Αθήνας στη ρυθμική γυμναστική Αλίνα Καμπάεβα τον ερχόμενο Ιούνιο!
Η νύφη είναι 25 ετών, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες της χώρας και μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου με την παράταξη του Πούτιν.
Ο Πούτιν, πρώην πρωταθλητής του τζούντο, χώρισε τη γυναίκα του πριν από λίγους μήνες. Με την Καμπάεβα κάθισαν δίπλα δίπλα στην τελετή απονομής των βραβείων Laureus, που φιλοξενήθηκε στη Μόσχα.
---------------------------------
Μεγαλη μαιμου ο Πουτιν.
Τι ενεργειακοι δρομοι και τι ΝΑΤΟ και πρασινα αλογα.
Ο ανθρωπος ειναι σωστος.
Με το που πιαστηκε παρατησε τη γυναικα του και χτυπησε σωστη γκομενα.
Αλλος Σαρκοζης μας βρηκε....
Εχει ψαξει τις ριζες του ο Πουτιν?
Μηπως ειναι και αυτος Ελληνας?
Γεια σου ρε Βλαντιμιρ...
Και δεν σου φαινοτανε...
ΥΓ Αν και το ματι του επαιζε εδω που τα λεμε...
ΥΓ2 Τωρα που θα παει Μοσχα ο δικος μας για τα πετρελαια και τις λοιπες τριχες να τον καλεσει να ερθει Ελλαδα να δουμε και εμεις απο κοντα την Αλινα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελα ρε,μην τρελλαίνεσαι,τηs ρυθμικήs γυμναστικήs είναι,καμιά τάπα γκομενίτσα θα'ναι.Ωραία βέβαια απ'ότι φαίνεται αλλά ...ταπούλα.Δεν είναι καλύτερη η ..Νατάσσα μαs;;Χα,χα,χα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ως προς τους λόγους που τον οδήγησαν να αποπειραθεί να θέσει τέρμα στη ζωή του, ο Χρ. Ζαχόπουλος αναφέρει: «Όλο αυτό το διάστημα από τις 27.10 ήταν ιδιαίτερα βαρύ για εμένα, ζούσα κάθε μέρα υπό το κράτος μιας απειλής, όλα φαίνονταν ρευστά....

Επί πολύ καιρό έρχονταν σε εμένα πληροφορίες ότι θα βγει το υλικό στο α ή β μέσο και πίστευα ότι θα κυκλοφορούσε.

Θέλησα με αυτό τον τρόπο να ακυρώσω τα σχέδια των εκβιαστών αφού πίστευα ότι παρά την παραίτησή, κάποια στιγμή θα το έβγαζαν στη δημοσιότητα. Έγινε λοιπόν αυτό για να ακυρωθεί το σχέδιό τους και να αποτύχουν οι επιδιώξεις τους....με την επιλογή μου ακύρωνα την δημοσίευση του θέματος και ταυτόχρονα, έστελνα ένα μήνυμα αντίστασης και προστασίας των συμφερόντων της πατρίδας μου και της οικογένειάς μου...».





έστελνα ένα μήνυμα αντίστασης και προστασίας των συμφερόντων της πατρίδας μου


ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?