Ζαχοπουλος αυριο στο βημα: Ζουσα εναν εφιαλτη..


«Επί τρεις μήνες ζούσα σ' έναν διαρκή εφιάλτη. Πρώτα ήταν η Εύη Τσέκου που με απειλούσε συνεχώς ότι θα δημοσιοποιήσει την ερωτική μας σχέση αν δεν της έδινα χρήματα και αν δεν γινόταν μόνιμη υπάλληλος. Και ύστερα ήρθαν οι Δημήτρης Μπαλέρμπας και Ηρακλής Κουτελίδας που με παρότρυναν να ικανοποιήσω τις οικονομικές απαιτήσεις της Εύης διότι υπήρχε και οπτικοακουστικό υλικό το οποίο μπορεί να πέσει σε... ακατάλληλα χέρια».
«Δεν είχα άλλον τρόπο αντίδρασης. Αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου
για να σταματήσω τον εκβιασμό και για να αποφύγω τον επικείμενο διασυρμό μου» είπε ο κ. Ζαχόπουλος στη συνέχεια της κατάθεσής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζαχόπουλος ήταν καταπονημένος από την πολυήμερη νοσηλεία και τη δοκιμασία που πέρασε και περνά η υγεία του. Ηταν όμως πνευματικά διαυγής και είχε όλη τη διάθεση να καταθέσει για όσα συνέβησαν. Ξεκίνησε να μιλάει οργισμένος για την κυρία Εύη Τσέκου και για όλη τη συμπεριφορά της με ιδιαίτερη έμφαση στο τελευταίο διάστημα προτού διακόψουν οριστικά τις σχέσεις τους. Και αναφέρθηκε εκτενώς στον εκβιασμό που, όπως υποστήριξε, υπέστη από εκείνη. «Μου συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Με απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει την ερωτική μας σχέση και μου ζητούσε οικονομικά ανταλλάγματα αλλά και να μεσολαβήσω για τη μονιμοποίησή της» φέρεται να είπε ο κ. Ζαχόπουλος για την κυρία Τσέκου.
Και για τους δυο δικηγορους ειπε.
«Εκείνοι ήταν που με ενημέρωσαν για την ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού με τις προσωπικές μου στιγμές με την κυρία Τσέκου» υποστήριξε ο κ. Ζαχόπουλος. Και προσέθεσε ότι οι δύο νομικοί τον παρότρυναν να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Εύης διότι ήταν ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθεί το επίμαχο «ροζ» υλικό.
--------
Ο Ζαχοπουλος δεν αναφερει τιποτα το επιληψημο για Θεμο.
Ομως τωρα οι δυο δικηγοροι θα πρεπει να απαντησουν πως και γιατι του μιλαγαν για δημοσιευση του υλικου.
Δεν αποκλειεται απο καποιους να αρχισουν καποιοι να αλληλοκατηγορουνται και να μπλεξουν και αλλα προσωπα .....

Σχόλια