Κουτσομπολιο απο το Βουκουρεστι υπαρχει;


απο το βημα
«Επικίνδυνη αποστολή» στο Βουκουρέστι είχαν και οι έλληνες δημοσιογράφοι που τόλμησαν να πλησιάσουν τον κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι. «Ελληνες; Δεν υπάρχει περίπτωση να σας μιλήσω» απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων σε συναδέλφους που τον ρώτησαν αν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο. Κρίμα, γιατί δεν είναι γνωστό αν θα έχει ξανά την ευκαιρία να μιλήσει ως υπουργός σε οποιονδήποτε.
Ο εκνευρισμός των Σκοπιανών έσπασε κάθε ρεκόρ όταν έμαθαν τις διατυπώσεις των Συμπερασμάτων τη στιγμή που περίμεναν για το γεύμα έξω από την αίθουσα. Εξαφανίστηκαν αμέσως, με αποτέλεσμα να μείνουν νηστικοί. Ελπίζω να μην αρχίσει καμιά απεργία πείνας ο εφευρετικός κ. Μιλόσοσκι.
Σε έναν διάδρομο του δαιδαλώδους παλατιού η «κόκκινη Ντόρα» (λόγω ενδυμασίας) έπεσε πάνω στον Νικολά Σαρκοζί
Πράκτοράς μου που έστησε αφτί την άκουσε να του λέει στα γαλλικά: «Εμείςδεν έχουμε άμαξες και άλογα,αλλά θα σε υποδεχθούμε με τους τσολιάδες». Ο πρόεδρος της Γαλλίας έρχεται στην Αθήνα εντός του Μαΐου. Με «άμαξες και άλογα» τον είχαν υποδεχθεί πρόσφατα οι Βρετανοί.
Το καλύτερο για τον Σαρκοζί το είπε ο Τζορτζ Μπους απευθυνόμενος στους άλλους ηγέτες: «Είναι ο νέος Ελβις».
O Καραμανλης παρεθεσε γευμα.
....Πάντως μετά το διάγγελμα ευχαρίστησε χθες τους δημοσιογράφους για την ψυχραιμία που επέδειξαν το τελευταίο διάστημα και εν συνεχεία παρέθεσε γεύμα στα μέλη της επίσημης αποστολής στο ξενοδοχείο όπου διαμένει. Βίβα βέτο!
---------
Ολοι παντως ειχαν ενα παραπονο.
Ελειπε η Καρλα..
Μπρουνη...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
lyke vale kai th fwtografia me karamanlh-sarkozy http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=772566&tag=7948#
Poly gelio...