Βασιλικη Κασαπη: Μας δωσατε εντολη να μην ανταλλαξουμε με κανεναν ουτε κουβεντα...

αυριο στο βημα.
«Αμέσως μόλις αποκαλύφθηκε αυτό το γεγονός, δώσατε εντολή τόσο σ' εμένα όσο και στις συναθλήτριές μου ν' αλλάξουμε τις κάρτες των κινητών μας τηλεφώνων και αμέσως να φύγουμε από το προπονητήριο της εθνικής ομάδας, ώστε να μη μας βρίσκουν, δίνοντάς μας τη σαφή οδηγία, ακόμη και αν μας βρει κανείς, ν' αρνηθούμε ν' ανταλλάξουμε μαζί του έστω και μία κουβέντα»... Η περιγραφή, στο εξώδικο που κατέθεσε την Παρασκευή η 25χρονη πρωταθλήτρια της άρσης βαρών Βασιλική Κασάπη εις βάρος της ομοσπονδίας - ομολογία, αν και δεν κατονομάζεται ευθέως, για τη χρήση από την ομάδα παράνομων ουσιών - αποκαλύπτει ότι όλοι κάτι γνώριζαν και είχαν πάρει τα μέτρα τους για την «κακιά ώρα», που ήρθε τελικά μετά τον έλεγχο και τα αποτελέσματα της WADA.
Τώρα πολλοί από αυτούς που «φωτογραφίζει» η κυρία Κασάπη θεωρείται βέβαιο ότι θα κληθούν ως ύποπτοι από τον εισαγγελέα για την τέλεση αξιοποίνων πράξεων στην υπόθεση ντόπινγκ που αναστατώνει τη χώρα. Την εβδομάδα που έρχεται εκτιμάται ότι πολλοί από τους εμπλεκομένους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στην υπόθεση θα ξιφουλκήσουν, καθώς η υποτιθέμενη ενότητα μεταξύ του προπονητή, των πρωταθλητών και της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών φαίνεται να είναι πλέον παρελθόν. Δεν χρειάστηκαν παρά μόλις λίγα εικοσιτετράωρα για να... υποχωρήσει ο έξωθεν κίνδυνος, στο πρόσωπο του «κινέζου εχθρού». Και την ίδια στιγμή διερράγη η ενότητα που χαρακτήριζε τους μέχρι πρότινος συνεργάτες.
Ο προπονητής της εθνικής ομάδας κ. Χρ. Ιακώβου, αντιλαμβανόμενος από την πρώτη στιγμή το κλίμα, στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της ομοσπονδίας, μεταξύ άλλων, υποστήριζε ότι «όποια σκευάσματα χορηγούνταν στους αθλητές ήταν σε γνώση - πάντοτε - των εκάστοτε διοικήσεων της ομοσπονδίας και υπό την απόλυτη έγκρισή τους» και συμπλήρωνε: «Αισθάνομαι βαθιά θλίψη για τη συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων (νυν και τέως) της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, οι οποίοι σιωπούν σ' αυτή την άθλια κατασυκοφάντηση που δέχομαι».
Ενα εικοσιτετράωρο αργότερα τον λόγο έλαβε η ομοσπονδία, η οποία σε πόρισμά της, το οποίο μάλιστα διαβίβασε στον εισαγγελέα, υποστηρίζει ότι «ο κ. Ιακώβου, αυτοβούλως, χωρίς την έγκριση του ΔΣ, προέβη στη διαδικασία παραγγελίας των επίμαχων σκευασμάτων».
--------------------
Η υποθεση ολο και αγριευει.
Μερικοι θεωρουνται ηδη τελειωμενοι.
Το χειροτερο?
Υπαρχουν κακουργηματα .....

Σχόλια