Η Αριστερη στροφη, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα νευρα του Γιαννη που εγιναν κροσσια. Συμπασχουμε.

γραφει ο Γιαννης στο βημα
Προτού προλάβει να στεγνώσει το μελάνι για την «αριστερή στροφή», που γράφαμε χθες, μετά τις δημοσκοπήσεις πλάκωσαν και οι εκλογές.
Ο μεν Μπερλουσκόνι πήρε αισίως 47%, ο δε Βελτρόνι που απεγκλώβισε την Κεντροαριστερά από τις Τζένοβες έφτασε στο 38% άμα τη εμφανίσει... Στο 85% ο δικομματισμός, ποσοστό πρωτοφανές στην Ιταλία.
Οι δε συνασπισμένοι Μπερτινότιδες και λοιπές αριστερές δυνάμεις δεν έπιασαν ούτε το 4% που χρειάζονταν για να μπουν στη Βουλή.
Αριβεντέρτσι Ρόμα...
Μήπως η Ιταλία αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα της «αριστερής στροφής»;
Μπα! Διότι πέρυσι τέτοια εποχή τα ίδια έγιναν και στη Γαλλία. Οπου ο Σαρκοζί σαρωσε... ...Μήπως, όμως, εκτός από την Ιταλία αποτελεί εξαίρεση και η Γαλλία; Να υπενθυμίσω ότι μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας, τις εκλογές κέρδισαν ο Καραμανλής στην Ελλάδα και ο Θαπατέρο στην Ισπανία- διαφορετικής απόχρωσης πολιτικοί αλλά με την ίδια ακριβώς στρατηγική: το άνοιγμα των παρατάξεών τους στον μετριοπαθή κεντρώο χώρο.
Να υποθέσω ότι αυτή είναι η εικόνα ενός κόσμου που στρίβει αριστερά; Ενός κόσμου που, υποτίθεται, γυρίζει την πλάτη στις παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις; Και ότι η ελληνική απάντηση σε αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι να μετατραπεί το ΠαΣοΚ σε ΣΥΡΙΖΑ ή να κατέβουν μαζί στις εκλογές; Είναι αλήθεια, βεβαίως, ότι στον ίδιο κόσμο υπάρχει και ο Τσάβες . Ωραία! Μόλις στείλει στον Τσίπρα το φθηνό πετρέλαιο που του υποσχέθηκε για την Καισαριανή, να το κουβεντιάσουμε.
------------------------------
Χωρις πλακα εχω αρχισει και τον λυπαμαι τον Γιαννη.
Σου λεει ενταξει να σου φερω τον ΣΥΝ στο 9 με 10% μεχρι τον ΙΟυνιο αλλα για να σου φερω τη διαφορα στον ποντο πρεπει να με αφησεις να κανω τη δουλια μου.
Δεν μπορει εγω να χτιζω ολη νυχτα (12 η ωρα ξεκιναει η ανατροπη) και συ την αλλη μερα να μου βγαινεις στον ΟΤΕ και να παιζεις το εργο ειμαι αριστερος εμπρος της γης οι κολασμενοι.
Κανε μια δηλωση για την Καλομοιρα ρε φιλε.
Πες κατι για τον Παναθηναικο.
Αλλα ασε μας να κανουμε τη δουλια μας.
Αντε γιατι θα τα παρει ο Γιαννης και θα αρχισει παλι τα ιδια βιολια του φθινοπωρου.
Δεν τοχει σε πολυ να κανει την αλλαγη φετος το φθινοπωρο αντι για του χρονου.
Τα νευρα του ειναι κροσσια..
Μεταξυ μας τα εχει τα δικια του...
ΥΓ Εν τω μεταξυ απο τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βοηθανε πλεον στην κατεδαφιση. Ουτε μια δηλωση για αυταρχισμο του Τσιπρα ουτε μια δηλωση που να απευθυνεται στα εξαρχεια....
Εχει γουστο να γινανε επαγγελματιες?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ ωραίο το ιστιολόγιό σου, αλλά γιατί γράφεις τη «δουλειά» ως «δουλιά»; Ανορθόγραφος/η είσαι ή το κάνεις επίτηδες. Επίσης τα «μαλιά» (παρακάτω) θέλουν δύο λου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ,ΟΤΙ
ΕΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ.
ΔΗΛΑΔΗ..ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,Τ.Τ,ΟΛΠ,ΟΛΘ,ΚΤΛ..
ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ-GPO ΤΡΕΙΣ
ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.

ΓΑΠ.