Ρουσσοπουλος προς Γιωργο. Στο θεμα του ΟΤΕ λες ανακριβειες. Θυμομαστε...


Ο Γιωργος.
Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στους εργαζόμενους στο κτίριο διοίκησης του ΟΤΕ, είπε ότι "βρισκόμαστε εδώ για να σταματήσουμε την εξέλιξη μιας σύγχρονης τραγωδίας" επισημαίνοντας πως "τραγωδία είναι ο τρόπος που χειρίζεται η κυβέρνηση τον δημόσιο πλούτο και τον ΟΤΕ".
Μόνο μια τριτοκοσμική χώρα θα πουλούσε δημόσιο πλούτο και αντί να κερδίζει το κράτος, να κερδίζει ένας ιδιώτης", τόνισε και πρόσθεσε ότι "η παρουσία μου εδώ, είναι παρουσία συμπαράστασης και κοινού αγώνα. Κάνουμε μαζί αυτό τον αγώνα και θα τον κερδίσουμε".
Ο Ρουσσοπουλος.
"Ο πωλητής, όπως γνωρίζετε, ενός ποσοστού σχεδόν 20%, δεν είναι το κράτος, αλλά ιδιώτης, ο οποίος είχε συγκεντρώσει αυτό το ποσοστό από την ελεύθερη αγορά",
και οτι.
Θέλω να θυμηθούμε όλοι, γιατί δεν ξεχνάμε τα πάντα σ' αυτόν τον τόπο, ότι πάλι το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που το '92 - '93 έλεγε ότι στον ΟΤΕ θα υπάρχει μόνο μία μετοχή - χρυσή την είχε χαρακτηρίσει ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου - και είχε πει ότι δεν πρόκειται να μοιραστεί, να πουληθεί. Στην πορεία των ετών, το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο το οποίο έδωσε στην ελεύθερη αγορά το 62% του ΟΤΕ. Αυτό για να γνωρίζουμε την αναντιστοιχία λόγων και έργων ενός κόμματος, το οποίο βρέθηκε για πάρα πολλά χρόνια στην κυβέρνηση. Τι λέει όταν είναι στην αντιπολίτευση. Τι κάνει όταν είναι στην κυβέρνηση".
-------------------------------------
Καλο ειναι σιγα σιγα να ανταλασσουμε πολιτικα επιχειρηματα αλλα χωρις λαικισμους.
Οπου βλεπουμε λαικισμους και ανακριβειες πρεπει να το λεμε.
Πρεπει σιγα σιγα οι πολιτικοι μας να γινουν σοβαροι και να ειναι ειλικρινεις.
Ολοι τους...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συντροφε ρουσσοπουλε
απλα εκφραζω την αγωνια-τραγωδια
των ανταγωνιστων του οτε,των προμηθευτων του οτε,των τραπεζιτων που δανεισαν τους επιδοξους ανταγωνιστες του οτε και τωρα δεν θα παρουν τα λεφτα τους πισω..γιατι
θα χρεοκοπησουν.

γιωργακης