Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και αγιοποιημένοι δούλοι της φθηνής ή ανασφάλιστης εργασίας όλοι σε ένα κάδο.


Όχι δεν είναι φάρσα..
Εξ όσων αποδείχθηκε οφείλουμε να υποταχθούμε στην εξουθενωτική παραδοχή πως όσοι υπεραμυνθήκαμε της αυτοδιάθεσης και αυτοτέλειας των Ασφαλιστικών μας φορέων ηττηθήκαμε ταπεινωτικά..
Πρώτη ήρθε η συνδικαλιστική δύναμη που υπό την ροζ σημαία ενός πτωχευμένου διεθνισμού και μιας φάλτσας εργοδοτικής τρομπέτας σε ..επαναστατικά μοτίβα, καλούσε το πόπολο να εκπορθήσει το τελευταίο κάστρο των.. αστών!
Την ΕΣΗΕΑ..
Σε μια τυπική και πάντα ως φάρσα επανάληψη της ιστορίας οι Δούρειοι Τύποι άνοιξαν διάπλατα την κεντρική πύλη των κοιμισμένων Τρώων της οδού Ακαδημίας για να εισβάλλουν τα εκ του Μαξίμου ορμώμενα στίφη του Ασφαλ(ηστ)ρικού Αγαμέμνονα και να την αλώσουν.
Κατά συνέπεια.
Πλέον ουδείς εκ των έσω δικαιούται να διαμαρτυρηθεί για το πώς οι πρώτοι έσονται τελευταίοι, αλλά και ουδείς εκ των έξω νομιμοποιείται ν' απορεί γιατί έστω και κατόπιν αυτού οι τελευταίοι δεν έσονται πρώτοι..
Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και αγιοποιημένοι δούλοι της φθηνής ή ανασφάλιστης εργασίας όλοι σε ένα κάδο. Τον κάδο των καθεστωτικών απορριμμάτων!

Ευγενιος Ανδρικοπουλος

Σχόλια